کاهش ۳۷درصدی بارش‌ها در کشور تا ۳۰ فروردین

بر اساس اطلاعات و داده‌های سازمان هواشناسی بارش‌ها در ۳۰ استان منفی بوده است.
کد خبر: ۱۳۰۰۷۲۵
|
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳ 21 April 2025
|
1177 بازدید

کاهش ۳۷درصدی بارش‌ها در کشور تا ۳۰ فروردین

به گزارش تابناک، بر اساس اطلاعات پهنه‌ای بارش سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا 30 فروردین 1404 میزان بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلندمدت 37.3 درصد کاهش یافته است. بارش‌ها تا 25 فروردین 36.6 درصد منفی بود.

بیشترین کاهش بارش با 76.6 درصد برای استان سیستان و بلوچستان است، پس از این استان، کهگیلویه و بویراحمد با رشد منفی 52.7 درصد قرار دارد.

در استان‌های شمالی گلستان، گیلان و مازندران به‌ترتیب بارش‌ها رشد منفی 31.3 درصد، کاهش 6.2درصدی و رشد 2.5درصدی را در مقایسه با دوره بلندمدت ثبت شده است.

در استان تهران بارش‌ها در بازه زمانی اشاره‌شده 125.7 میلی‌متر بوده است، این بدان معناست که بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت 42.1 درصد کاهش یافته است، در مجموع در کشور تا 30 فروردین 1404 بارش‌ها 37.3 درصد کاهش یافته است.

 
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت