بخشش ايران و نمک‌شناسي مردم شريف نيکاراگوئه!!

در پي قطعي شدن برنامه سرمايه‌گذاري 200 ميليون دلاري ايران براي ساخت يک سد در نيکاراگوئه که بخش اعظم انرژي آن از سوخت‌هاي فسيلي تأمين مي‌شود، برخي از مردم منطقه ساخت سد به جاي تشکر از ايران، کشورمان را به همين خاطر مورد هجمه قرار داده‌اند.
کد خبر: ۱۳۰۵۷
|
۰۹ تير ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۳ 29 June 2008
|
45094 بازدید

لطف دولت ايران به مردم نيکاراگوئه در احداث نسيه يک سد براي تأمين برق آنان، با جنجال عجيب برخي گروه‌ها در اين کشور روبه‌رو شده است.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک» به نقل از «ميامي هرالد»، در پي قطعي شدن برنامه سرمايه‌گذاري 200 ميليون دلاري ايران براي ساخت يک سد در نيکاراگوئه که بخش اعظم انرژي آن از سوخت‌هاي فسيلي تأمين مي‌شود، برخي از مردم منطقه ساخت سد به جاي تشکر از ايران، کشورمان را به همين خاطر مورد هجمه قرار داده‌اند.

درحالي که هنوز نيکاراگوئه و پارلمان اين کشور قيمت تضمين شده فروش هر کيلو وات ساعت برق توليدي اين نيروگاه برق ـ آبي را براي ايران مشخص نکرده‌اند، بسياري از مردم مناطق همجوار سد که خانه‌هاي آنها زير آب پشت سد قرار مي‌گيرد، ايران را به دليل سرمايه‌گذاري در احداث اين سد مورد سرزنش قرار مي‌دهند.

اين پروژه سدسازي در کنار ديگر پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري ايران در کشورهاي آمريکاي لاتين است که نيکاراگوئه قرار است در ازاي آن، به مدت چند سال به ايران قهوه صادر نمايد و با ارسال حدود 200 ميليون دلار قهوه به ايران، بازپرداخت اين سرمايه‌گذاري را انجام دهد.

آنها مي‌گويند، اين سد تعداد زيادي از خانه‌هاي مسکوني و آپارتمان‌هاي آنها را نابود مي‌کند و اهالي و مردمان اين مناطق مجبورند براي زندگي به کوهستان‌ها پناه ببرند.
«آگوستا آرتولا» رهبر گروه مخالفين احداث سد که رهبري 30 هزار کشاورز، گله‌دار و چوپان نيکاراگوئه‌اي را به عهده دارد، مي‌گويد: در صورت احداث سد، ما مجبوريم در جزيره زندگي کنيم!

دانيل اورتگا، رئيس‌جمهور نيکاراگوئه براي اولين بار اعلام نمود که اين سد باعث جابجايي بسياري از روستاييان خواهد شد و ما به همه آنها پول زمين‌هايشان را خواهيم داد.
اما رهبران مخالفين که احتمالا از سوي محافلي تحريک شده‌اند، مي‌گويند: اگر دولت مي‌خواهد پولي بدهد، بهتر است هم اکنون بدهد که ما قول آنها را قبول کنيم.

اين سد قرار است در منطقه «سن اندراس دبوبوکه» روي رودخانه «توما» ساخته شود و اهالي بومي آنجا به کوه‌هاي بلند و پوشيده از ابر منتقل خواهند شد که ده ساعت با «ماناگوا» پايتخت نيکاراگوئه فاصله دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Bosnia and Herzegovina
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۷/۰۴/۰۹
وقتی دیدم نوشته اید به جای پول سد قرار است قهوه بگیریم سرم سوت کشید ! قهوه میخواهیم چه کنیم ؟ واقعا معنای این تجارت چیست ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۰
توليد برق در نيكاراگوئه آن هم در شرايطي كه خود ما روزانه چندين ساعت قطعي برق داريم از موارد شنيدني است.از شما سوال مي كنم آيا حتي اگر مردم نيكاراگوئه تشكر هم مي كردند باز هم اين نوع سرمايه گذاريها توجيه منطقي داشت؟بهتر است سرمايه هاي ملت با دقت بيشتري و در درجه اول براي خودشان صرف شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۰
به نام خدا
از فوايد ارايه اين وام بي بهره براي ايران:
عدم دريافت سود سرمايه و حتي تورم مربوطه
تضمين خريد كالا از نيكاراگوئه بدون در نظر گرفتن بازار رقابتي
هزينه حمل و نقل بالا
هزينه كردن دولت براي ورود كالايي كه در سبد خانوارهاي ايراني جايي ندارد
ايجاد انحصار دولتي در واردات يك كالاي خاص
عدم درآمدزايي از ورود دولتي كالا
و در نهايت ايجاد نياز كاذب براي مصرف يك كالاي غير استراتژيك در سطح جامعه
ناشناس
|
United States
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۰
با سلام
چراغي كه به خانه رواست...
وقتي مردم خودمان با مشكلات بسياري از جمله مسكن مواجهند ساخت سد.ساختمان.راه وپل وغيره در ديگر كشورها چه سودي براي ملت دارد.اگر تبليغ براي نظام است بايد اول مردم خودمان راضي باشند ....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۰
قهوه!!! عجب کالای ضروری و کمیابی!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۸۷/۰۴/۱۰
خيلي خوبه ، قهوه ها رو مي خوريم ودر شبهاي تاريك بي برقمان بيدار مي مانيم و ديد چشممان در تاريكي تقويت مي شود.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟