آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4 دیدگاه53 بازدید ثبت‌شدهفیلم
حوادث
تعداد بازدید: 11

کد ویدیو

برای نمایش این ویدیو در سایت خود، کد زیر را کپی کنید.

نبض خبر

تصاویر اعتراف جاسوسان موساد نزد رئیس قوه قضاییه

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، با حضور در محل نگهداری برخی از مهم‌ترین دستگیرشدگان مرتبط با پرونده‌های جاسوسی و اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی، به بررسی میدانی ابعاد این پرونده‌ها پرداخت و شخصاً سؤالات تخصصی و فنی را از برخی متهمان مطرح کرد. یکی از متهمان این پرونده که وابسته به سرویس جاسوسی موساد معرفی شده، در اعترافات خود اظهار داشت:«روی پشت‌بام می‌رفتم و از سامانه‌های ضدهوایی فیلم‌برداری می‌کردم. بیکار بودم اما پس انداز داشتم و با آن خرج خانواده را می‌دادم.»

دیدگاه‌ها (4)

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۳:۲۳

تو را خدا واهلبت هر کسی خیانتکار به ایران هست بگیرید ببندید به موشکها بزنید به اسرائیل حرام زاده رحم نکنید هر کس هم اعتراض کرد خائن به خون شهیدان و مردم هست وباید با کسانی که اعتراض کردن بفرستید به اسرائیل
زنده باد ایران عزیزم زنده باد سید علی خامنه ای زنده باد سربازان امام زمان

امیر علی۱۴۰۴/۰۴/۰۲ ۰۳:۱۸

باید همه افغانیها بندازن بیرون

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۲۳:۴۴

سلام خدا قوت؟؟جاسوسان موصاد بعداز اعتراف خدا وکیلی ببندیشان با موشکهای بالستیک شهید تهرانی مقدم بفرستادیشان تا بخورد به اسرائیل.

علی قربانی۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۱۹:۳۹

وطن فروش خائن

دیدگاه خود را بنویسید