رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اتباع غیر مجاز حق شرکت در آزمون سراسری را نداشتند و تنها اتباع مجاز در کنکور شرگت کرده‌اند.
ممنوعیت تازه برای اتباع غیرمجاز

به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگویی درباره وضعیت شرکت اتباع در آزمون سراسری اظهار کرد: تنها اتباعی می‌توانند در کنکور سراسری شرکت کنند که مجاز بوده و کد اقامت در کشور دریافت کرده باشند. اتباع غیرمجاز اساساً حق شرکت در آزمون را نداشتند و در این زمینه نیز کنترل‌های لازم صورت گرفته است.

وی با اشاره به تغییرات برگزاری کنکور در سال ۱۴۰۵ بیان کرد: برای کنکور سال ۱۴۰۵ سهم سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و سهم ازمون سراسری ۴۰ درصد است. با توجه به بررسی‌های کارشناسی برای سهم ۴۰ درصدی آزمون سراسری ضرورتی برای برگزاری دو نوبت آزمون در سال وجود ندارد.

وی تأکید کرد: برای مقطع دوازدهم ۱۲ کنکور و برای یازدهم ۶ آزمون برگزار می‌شود و عملاً تمام زندگی دانش‌آموزان به امتحان و کنکور گره خورده است؛ بنابراین از سال ۱۴۰۵ کنکور سراسری تنها یک‌بار برگزار خواهد شد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
حمید -> 1404/06/23
پاسخ

یعنی اتباع مجاز حق شرکت در کنکور ایران را دارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین