میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستور پزشکیان درباره معیشت مردم

مسعود پزشکیان در جلسه هیئت دولت با تأکید بر اینکه معیشت مردم اولویت بی‌بدیل دولت در شرایط کنونی است، تصریح کرد: هر میزان درآمد ارزی کشور باید پیش از هر بخش دیگری در مسیر بهبود زندگی و معیشت مردم به‌کار گرفته شود.
کد خبر: ۱۳۴۸۵۰۷
| |
2267 بازدید
|
دستور پزشکیان درباره معیشت مردم

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، یکصد و چهلمین جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۷ دی ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به مباحث مطرح‌شده در جلسه صبح مجلس شورای اسلامی پیرامون لایحه بودجه سال ۱۴۰۵، تأکید کرد: به لحاظ اعتقادی باور دارم که در شرایط کنونی و با توجه به تصمیمات و وضعیت اقتصادی کشور، همچنان اصلی‌ترین و مهم‌ترین توجه و نگاه ما باید معطوف به معیشت مردم باشد. اولویت اول و مهم‌ترین اولویت کشور، معیشت مردم است و هر میزان درآمد ارزی که کشور در اختیار دارد، باید پیش از هر بخش دیگری در خدمت بهبود معیشت مردم قرار گیرد.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت اصلاح ساختار دولت تصریح کرد: ما به دنبال کوچک‌سازی دولت و کاهش هزینه‌های آن هستیم. 

رئیس جمهور با یادآوری سخنان خود در صحن علنی مجلس اظهار داشت: همان‌گونه که صبح امروز در مجلس نیز تأکید کردم، اگر نتوانیم معیشت مردم را حل کنیم، سرانجام آن، گرفتاری برای همه ما خواهد بود. 

در ادامه این جلسه، اعضای هیئت دولت به بررسی پیشنهادهای ستاد اقتصادی درباره معیشت و همچنین موضوع سیاست‌های ارزی سال آینده پرداختند و این موضوع به‌صورت مفصل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Italy
|
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
منم دستور میدم برای رفاه و معیشت و زندگی خوب برای مردم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
این حرفا همه باد هواست. قیمت همه چیز را چند برابر کردند بعد با دادن دوسه تا ماکارونی و نصف مرغ و چندتا تخم مرغ می خواهند معیشت برای مردم درست کنند.
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
ما را به خیر شما هیچ امیدی نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
جون‌دادا ول کن ، دستور نده . بیشتر بهمش نزن . بزار آدمها کار خودشان را بکنند . خودت ناترازی دستورات تراز را بهم‌می زند
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
پزشکیان با دلار چند تومنی؟ معیشت مردم رفته هوا ، تو شعار میدی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
🤣🤣
رض
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
یارانه من بیکارو قطع کردی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
با حرف زدن سفره مردم پر نمیشه و دیره دیگه همه رو بردین زیر خط فقر حالا یادتون اومده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
تو را بخدا تو یکی فقط اسم معیشت رو نیار که چیزی بعنوان سفره جلوی مردم باقی نذاشتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
هه
هروقت بودجه صدا و سیما صفر کردی بعد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات