صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

واسطه‌گری شهردار نیویورک برای ایرانی‌ها نزد ترامپ

شهردار نیویورک خواستار لغو ممنوعیت سفر هواداران به جام جهانی شد و عنوان کرد همه جهان باید بتواند به آمریکا بیایند.
کد خبر: ۱۳۵۲۷۹۶
| |
9315 بازدید
|
۸

واسطه‌گری شهردار نیویورک برای ایرانی‌ها نزد ترامپ

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ زهران ممدانی شهردار نیویورک گفت که قصد دارد مسئله ممنوعیت‌های سفر به جام جهانی برای بعضی کشور‌ها را با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مطرح کند و در ادامه گفت که امیدوار است این سیاست تغییر کند.

از زمان بازگشت ترامپ به قدرت در ژانویه گذشته، آمریکا ممنوعیت سفر به این کشور را برای اتباع کشور‌هایی از جمله چهار کشور (ایران، سنگال، ساحل عاج و هائیتی) که به جام جهانی راه یافته‌اند، اعمال کرده است.

ورود اتباع این کشور‌ها چه به عنوان مهاجر و چه غیرمهاجر به حالت تعلیق درآورده شده است و در عین حال معافیت‌هایی برای بازیکنان، کادر مربی‌گری، مقامات فدراسیون و بستگان نزدیک بازیکنان در نظر گرفته شده است، اما برای هواداران خیر.

یکشنبه‌شب، ممدانی میزبان یک مهمانی در منهتن برای فینال جام ملت‌های آفریقا بین مراکش و سنگال بود. او به رسانه اتلتیک گفت: تنها پنج ماه به جام جهانی مانده است و جام جهانی به نیویورک خواهد آمد و این فرصتی برای ماست تا نشان دهیم که تغییر کاربری فضا‌های شهر به فضا‌هایی که در آن فوتبال را جشن می‌گیریم، چگونه می‌تواند باشد.

او درباره سیاست ترامپ مبنی بر منع ورود هواداران چند کشور به جام جهانی گفت: این چیزی است که امیدوارم تغییر کند و من همیشه نه تنها از شهرمان به عنوان شهر جهانی، بلکه شهری که همه جهان می‌تواند از آن بازدید کند، دفاع خواهم کرد. فکر می‌کنم برای اینکه این جام جهانی برای بسیاری نمونه باشد، باید به جام‌های جهانی قبلی فکر کنیم. من به اندازه کافی خوش شانس بودم که در سال ۲۰۱۰ به آفریقای جنوبی رفتم. ما باید به همه جهان اجازه دهیم اینجا باشند تا جام جهانی را به طور کامل تجربه کنند. ما همچنین جوامع مهاجر فوق‌العاده‌ای در شهرمان داریم.

ممدانی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع چیزی است که می‌تواند با ترامپ مطرح کند، گفت: فکر می‌کنم این بخشی از موضوعاتی است که در مورد آنها شفاف‌سازی خواهم کرد.

ممدانی که خود را یک سوسیالیست دموکرات توصیف می‌کند، در طول مبارزات انتخاباتی خود برای کسب مقام شهرداری نیویورک، مورد انتقاد شدید ترامپ قرار گرفت، اما این دو نفر در ماه نوامبر اولین دیدار عمومی غیرمنتظره و گرمی را در دفتر کاخ سفید داشتند که در آن ترامپ ممدانی را به عنوان فردی منطقی توصیف کرد و افزود که او را حمایت خواهد کرد.

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
نرويم سنگين تريم. تا نظر آقاي سراج نماينده محترم مجلس چه باشد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
میاییم حاجی
هنو کو تا ۵ ماه دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
ابله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
این بابا وظیفه اش تمیز کردن زباله دان های نیویورک و کشتن موش های خیابانی هست، نه چیز دیگه ای!
ایمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
تا دیروز که واسه ترامپ شاخو شونه میکشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
شاقلی های ترامپ در صورت موافقت ترامپ راضی هستین؟ :)))
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
خب خداروشکر یعنی دیگه برای تماشای فوتبال میتونیم بریم آمریکا، واقعا نگران بودم نشه!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۳۰
با این محدودیت قائدتا باید از این پس میزبانی را از امریکا گرفت
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات