صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

زلزله تقریبا شدید، ترکیه را لرزاند

زلزله ای شدید به بزرگی ۴.۹ ریشتر،‌ شهر «الازیگ» در شرق ترکیه را به لرزه درآورد به حدی که ساکنان چند شهر دیگر ترکیه آن را احساس کردند.
کد خبر: ۱۳۵۵۹۳۵
| |
6429 بازدید
زلزله تقریبا شدید، ترکیه را لرزاند

زلزله‌ای قدرتمند یکشنبه شب منطقه سیوریجه در استان الازیگ را لرزاند و باعث وحشت مردم این منطقه شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ بر اساس اطلاعات اولیه، این زمین لرزه در چند استان همجوار از جمله مالاتیا، تونجلی، آدیامان، دیاربکر، قهرمانماراش، شانلی اورفا، غازی عنتپ، ارزنجان و سیواس احساس شد.

پایگاه خبری ترکیا بالعربی نیز نوشت: سازمان مدیریت بحران و فوریت‌های پزشکی ترکیه (AFAD) از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۹ ریشتر در منطقه سیوریجه استان الازیگ در شرق ترکیه خبر داد.

سازمان مدیریت بحران و فوریت‌های پزشکی ترکیه در بیانیه خود افزود که این زلزله در عمق ۱۱.۳۱ کیلومتری زیر سطح زمین رخ داد و ساکنان چندین استان همجوار از جمله دیاربکر، شانلی‌اورفه، مالاتیا و آدیامان آن را احساس کردند.

ترکیا بالعربی افزود: در حالی که تیم‌های تخصصی به کار نظارت و ارزیابی در مناطق آسیب‌دیده ادامه می‌دهند تاکنون هیچ گزارشی از خسارات مادی یا تلفات انسانی این زلزله گزارش نشده است.

 

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات