مجمعي با چاشني قهر و آشتي

زنگ انتخابات كميته ملي المپيك به صدا درآمد

رئيس فدراسيون قايقراني اظهارات تندي عليه كفاشيان مطرح كرد و گفت: يكي از مهمترين نكاتي كه گريبان‌گير كميته ملي المپيك است اين است كه دبيركل آن در سالي كه المپيك داريم، رئيس فدراسيون مهم فوتبال هم شد، حداقل بايد از اعضاء مجمع كسب اجازه مي‌كردند. فدراسيون فوتبال آدم تمام وقت مي خواهد.
کد خبر: ۱۳۶۵۲
|
۲۰ تير ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۲ 10 July 2008
|
9595 بازدید
سي و پنجمين مجمع عمومي كميته‌ ملي المپيك، عصر روز چهارشنبه در حاليي به ميزباني سالن اجتماعات آكادمي ملي المپيك برگزار شد كه رخدادهاي به وقوع پيوسته در اين نشست، باعث شد تا زنگ انتخابات كميته ملي المپيك را از هم‌اكنون به صدا درآمده تلقي شود.
 
به گزارش خبرنگار ورزشي «تابناك»، در اين نشست كه عصر روز چهارشنبه با حضور مسئولان كميته ملي المپيك، معاونان سازمان تربيت بدني و جمعي از رؤساي فدراسيون‌هاي ورزشي برگزار شد، غيبت محمد علي‌آبادي، رئيس دستگاه ورزش، شايبه‌هاي فراواني در ميان حاضران پديد آورد.
 
هرچند در برنامه‌ريزي اعلام شده از سوي مسئولان برگزاري، زماني حدود دو ساعت براي اين نشست اختصاص داده شده بود، اما در واقع اين نشست به دليل مسائل به وجود آمده، حدود 180 دقيقه طول كشيد تا محورهاي اصلي اين نشست را مسائلي همچون كمبود اعتبارات فدراسيون‌ها در آستانه المپيك و درخواست عضويت يازده فدراسيون در مجمع كميته ملي المپيك شكل دهد.


بخش جنجال‌برانگيز اين نشست كه مجمعي با چاشني قهر و آشتي را شكل داد، با اعتراض تعدادي از رؤساي فدارسيون‌هاي ورزشي به مخالفت با عضويتشان در مجمع كميته ملي المپيك، آغاز شد.
 
در اين ميان، صبور، رئيس فدراسيون سه‌گانه به المپيكي بودن اين رشته اشاره كرد و با اين استدلال، خواستار عضويت در مجمع كميته ملي المپيك شد كه در پي آن كريم صفايي، رئيس فدارسيون تير و كمان به كسب دو سهميه المپيك پكن توسط تيراندازان ايراني اشاره كرد و در برابر مخالفت‌هاي صورت پذيرفته براي عضويت اين فدراسيون در مجمع كميته ملي المپيك، بر اعزام نكردن تيراندازان المپيكي به پكن در صورت عدم عضويت اين فدراسيون در مجمع عمومي تأكيد و جلسه را به نشانه اعتراض ترك كرد، اما دوباره با ميانجيگري خدادادي بازگشت.
 
همچنين مهدي علي‌نژاد، رئيس فدراسيون ووشو با استناد به اساسنامه كميته ملي المپيك، به حضور ووشو در المپيك پكن به صورت نمايشي اشاره كرد و با آن‌كه خواستار عضويت در كميته ملي المپيك شد، پيرامون بي‌توجهي كميته ملي به اين رشته اظهار داشت: متأسفانه، به برخي نامه‌هاي ما پاسخ داده نشده و مسئولان برگزاري زماني به اهميت مسابقات ووشو المپيك پي خواهند برد كه خيلي دير شده است.
 
افشارزاده، رئيس فدراسيون وزنه‌برداري نيز بخش‌هايي از منشور المپيك را خواند و با تأكيد، عضويت اين فدراسيون‌ها بدون تغيير اساسنامه را امري عملي خواند كه مورد تأييد برخي از حاضران قرار گرفت.
عبدالجليل رضوي، رئيس فدراسيون جودو نيز در ادامه محوري ديگر از دغدغه‌هاي موجود در ورزش كشور پيش از حضور در المپيك را بازگو كرد و با تأكيد بر لزوم حل مسائل روحي و رواني ورزشكاران و پرداخت حقوق‌هاي آنها پيش از اعزام به المپيك، خاطرنشان كرد: در صورت پرداخت نكردن حقوق ورزشكاران و حمايت روحي و رواني ايشان با مشكلاتي روبه‌رو خواهيم شد.
 
قراخانلو در مقام پاسخگويي به دريافت تنها 20 درصد از اعتبارات سال 87 كميته ملي المپكي اشاره كرد و درباره مشكلات مالي فدراسيون‌ها در آستانه المپيك گفت: پولي پيش كميته نمي‌ماند كه شما تحت فشار باشيد، اما هنگامي كه پول نداريم چه كار كنيم!
 
دنيا مالي، رئيس فدراسيون قايقراني نيز در ادامه مجمع، اظهارات تندي عليه كفاشيان مطرح كرد و در اين باره گفت: يكي از مهمترين نكاتي كه گريبانگير كميته ملي المپيك است، اين كه دبيركل كميته ملي المپيك در سالي كه المپيك داريم، رئيس فدراسيون مهم فوتبال هم شد، اعضاي مجمع بايد در اين مورد حرف مي‌زدند و دست‌كم بايد نشستي تشكيل مي‌شد و از اعضا مجمع كسب اجازه مي‌كردند. فدراسيون فوتبال آدم تمام وقت مي‌خواهد.
 
البته كفاشيان سخنان دنيامالي را بي‌پاسخ نگذاشت و در حاشيه اين مراسم در رابطه با دو شغله بودن خود به خبرنگاران گفت: اين مسأله در بيشتر فدراسيون‌ها هست، دنيامالي هم بسيار پركار است، ولي به خوبي مديريت مي‌كند خود من هم تمايل دارم يكي از اين دو شغل را داشته باشم!
 
در پايان مجمع، هاشمي خواستار رأي‌گيري براي عضويت فدراسيون‌هاي تيروكمان و سه‌گانه در مجمع عمومي كميته ملي المپيك شد كه با تأييد حاضران اين مسأله تصويب شد، اما ديگر فدراسيون‌ها، اعتراضات خود را دوباره مطرح كردند كه علي‌نژاد با ترك نشست به نشانه اعتراض، به دليل عدم عضويت ووشو در مجمع اين كميته، شديدترين موضع‌گيري را انجام داد.
 
از شواهد امر پيداست، اين نشست كه رويه‌اي متفاوت با مجامع چند سال اخير كميته ملي المپيك داشت، مقدمه‌اي بر انتخابات اين كميته ملي المپيك به شمار مي‌رفت، چرا كه رؤساي فدراسيون‌هاي يازده‌گانه‌اي كه خواستار عضويت در مجمع و داشتن حق رأي شده بودند، در انتخابات آتي، عموماً از گزينه سازمان تربيت‌بدني حمايت مي كنند و نه گزينه كميته ملي المپيك.
 
به بيان شفافتر، عضويت اين يازده فدراسيون،‌ مي‌توانست به سود سازمان تربيت‌بدني تمام شود كه مسائل عنوان شده در اين نشست، باعث شد، اين مسأله محقق نشود و شرايط پيچيده‌تري براي برگزيدن كانديداي سازمان ورزش در انتخابات كميته ملي المپيك رقم بخورد. البته در اين مقطع، طرفين در تلاشند اين فعاليت‌ها در لفافه پيگيري شود، اما شرايط به گونه‌اي رقم خورده كه ديگر نمي‌توان از صداي زنگ انتخابات كميته ملي المپيك غافل شد.
به هر ترتيب در صورت تغيير دولت نهم و روي كارآمدن هر گروهي در ورزش، مسئولان كميته ملي المپيك به دوره چهار ساله فعاليت خود ادامه خواهند داد و به همين دليل، اشخاص فراواني در پي آن هستند تا اين پايگاه ويژه را در ورزش به خود اختصاص دهند.
بايد ديد آيا روابط كميته‌ملي المپيك و سازمان تربيت‌بدني تا برگزاري انتخابات كميته ملي المپيك با چه سبك و سياقي پيگيري شده و رايزني‌ها براي اين انتخابات جدي‌تر و علني‌تر خواهد شد يا تا پس از بازي‌هاي المپيك، اين مسئل مسكوت باقي مي‌ماند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟