هزينه تعويض كنتورهاي آب يخ‌زده و تركيده قم از حساب مشتركان!

شركت آب و فاضلاب قم در اقدامي تأمل‌برانگيز، هزينه هفده هزار توماني نصب كنتورهاي جديد آب مشتركان قمي را كه بر اثر سرماي شديد زمستان 86 دچار يخ‌زدگي و تركيدگي شده بود، از آنها دريافت كرده است. گويا تعداد اين كنتورها، بيش از 9000 عدد است.
کد خبر: ۱۳۶۹۳
|
۲۲ تير ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۵ 12 July 2008
|
11803 بازدید
|
۱
شركت آب و فاضلاب در پاسخ به خبرنگار «تابناك» اظهار كرد كه خسارت كنتورهاي آب يخ‌زده بر عهده ستاد حوادث غيرمترقبه است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، شماري از شهروندان قمي در نامه‌اي نسبت به دريافت حق نصب كنتور آب مشتركان كه كنتورهاي آنان بر اثر يخ‌زدگي آسيب ديده بود، اعتراض كردند.

بنا بر اين گزارش، شركت آب و فاضلاب قم در اقدامي تأمل‌برانگيز، هزينه هفده هزار توماني نصب كنتورهاي جديد آب مشتركان قمي را كه بر اثر سرماي شديد زمستان 86 دچار يخ‌زدگي و تركيدگي شده بود، از آنها دريافت كرده است. گويا تعداد اين كنتورها، بيش از 9000 عدد است.

اين در حالي است كه بنا بر قانون «آن قسمت از وسايل و لوازم انشعاب آب و فاضلاب كه به علت فرسوده بودن و يا ... حوادث اتفاقي نياز به تعويض و يا اصلاح داشته باشد بدون درخواست مشترك و بدون دريافت هزينه توسط شركت انجام خواهد شد، مگر آن‌كه به تشخيص شركت مشترك يا استفاده‌كننده در ايجاد موارد مذكور دخالت داشته باشد كه در اين صورت بايد هزينه مربوطه را بر اساس قيمت تمام شده پرداخت كند».

به هر حال، شهروندان قمي در يخ‌زدگي و تركيدگي كنتورها نقشي نداشته‌اند و سرماي شديد هوا در زمستان 86 اين رخداد را سبب شده است؛ بنابراين اگر شركت آب و فاضلاب، تعهد تعويض و پرداخت هزينه كنتورهاي آب مشتركان را ندارد، دستگاه‌هاي متولي مقابله با حوادث غيرمترقبه كه داراي بودجه نيز هستند، بايد پاسخگوي خسارات وارده باشند، نه آن‌كه هزينه تعويض كنتورها از مشتركان دريافت شود.

در اين حال، شركت آب و فاضلاب كشور در پاسخ به پرسش «تابناك» اعلام كرد: در آستانه زمستان سرد سال گذشته در اطلاعيه‌هاي متعدد از مردم خواسته شده كنتورهاي آب را بپوشانند تا از اين خطرات مصون باشند و طبق قانون هم حفاظت از تجهيزات، وظيفه مشتركان است.

اين شركت همچنين با اشاره به بودجه حوادث غيرمترقبه استانداري‌ها، خواستار ارايه اين بودجه از طريق استانداري قم شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۴/۲۲
مشكل اينجاست كه :
1 ـ وزارت نيرو يك بانك عامل اختصاصي ندارد .. تا از وضعيت پولي بسيار پراكنده شده فرصت بسازد.
2 ـ وزارت نيرو يك شركت بيمه عامل ندارد تا با انجام مديريت ريسك ، بطور جامع ريسك هاي مرتبط را پوشش دهد
3 ـ اگر تأسيسات مورد گزارش تابناك بيمه شده بود مشكلي براي مردم و شركتهاي آب و فاضلاب پيش نمي آمد
4 ـ فقط با مديريت فرصتها و ارزش هاي مندرج در حساب هاي بانكي وزارت نيرو و مجموعه هاي تحت امر مي توان سهم عمده اي از هزينه هاي بيمه وزارتخانه را پوشش داد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۴/۲۳
پس در هر صورت این پول نباید از مشترکین دریافت می شد ولی با هزاران افسوس دریافت شد وکسی هم جوابگو نیست فقط پاسخ میدهند وبعهده دیگری میگذارند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
سلام
کنتور آب خانه ما چند سال پیش که از نوع برنجی وقدیمی بود خراب شد وشماره نمی انداخت از طرف اداره آب وفاضلاب نهاوند آمدند وکنتور را با کنتور جدید عوض کردند وکنتور قدیمی را بردند.اون کنتور برنجی وقدیمی مال خودمان بود ونباید آن را می بردند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟