مجله نشنال جئوگرافی در گزارشی تصویری به معرفی زیباترین و همزمان یکی از خطرناکترین پدیدههای طبیعی یعنی رعد و برق و صاعقه پرداخته است در این گزارش 14 تصویر از صاعقههای سراسر دنیا منتشر شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، صاعقه و رعد و برق یکی از دیده شده ترین پدیدههای طبیعی است که متاسفانه کمتر شناخته شده است.
حدود 100 رعد و برق در هر ثانیه بر روی زمین فرود میآیند که هر یک میتوانند یک میلیارد ولت برق تولید کنند. این طبیعت شگفت انگیز، بسیار دیدنی اما همزمان بسیار خطرناک و حتی مرگبار است به طوریکه در هر سال حدود 2 هزار نفر در اثر برخورد با صاعقه جان خود را از دست میدهند.
در این راستا مجله نشنال جئوگرافی در گزارشی دیدنی، شگفتانگیزترین صاعقهها و رعد و برقهای دنیا را به تصویر کشیده است. این تصاویر انتخابی از بهترین تصاویری است که خوانندگان این مجله علمی از اقصی نقاط دنیا در طول یک مسابقه عکاسی بین المللی ارسال کردهاند.
صاعقه در هنگ کنگ ـ در این تصویر در طول توفان 13 سپتامبر 2009 یک صاعقه به آنتن مرکزی ساختمان «سنتر» در هنگ کنگ ضربه میزند.
تولد زمین ـ نزدیک بودن یا نزدیک نبودن؟ مسأله این است. این عکس در طول فوران آتشفشان «اجافیالاجوکولا» ایسلند که سال گذشته بخش وسیعی از ترافیک هوایی اروپا را متوقف کرد گرفته شده است. عکاس این تصویر در توضیح آن گفته است: این یکی از وحشتناک ترین لحظات زندگی من بود. بندر نیویورک ـ این تصویر در زمان یک توفان گرفته شده است. باد کمی میوزید و باران نمیبارید. به همین دلیل عکاس جرأت پیدا میکند که این عکس را از یک پنجره باز بگیرد. این عکس هشتاد و دومین عکس از مجموع 150 عکسی است که در طول آن شب گرفته شده است. برای گرفتن این عکسها دوربین بر روی پایه نصب بوده است لنگرگاه مرجانی در ناسائو باهاماس
کوردوبا، آرژانتین ـ عکاس در توضیح این عکس گفته است: داشتم به خانه باز میگشتم که بر روی جاده با این توفان سهمگین مواجه شدم. خودرو را نگه داشتم و با دوربین خود چند عکس مختلف گرفتم. این توفان و چند توفان دیگر در منطقه منجر به سیل شدند. چند ماه توفان مشابهی آمد که یک پل طولانی بر روی یکی از جادههای اصلی را خراب کرد. برقهایی بر روی قلعه بودا در مجارستان خلیج دیسکاوری، هنگ کنگ 2011 برقهایی نزدیک به ژنراتورهای انرژی باد
توفان در بانکوک
رعد و برق در «ژوسانجیائو» در استان «گوانگ دانگ» چین توفان در آیووا؛ آمریکا ـ این توفان در پارک بادی آیووا بوده است
رعد و برقها به سوی کالگاری ـ کانادا برقهای ناگهانی؛ کبک کانادا ـ در یک پارک طبیعی. این صخره به طول حدود 430 متر، عرض 90 متر و ارتفاع 88 متر است. حدود 155 سال قبل این صخره دو طاق داشت اما یکی از آن دو فرو ریخت. تخمین زده میشود که تا 400 سال آینده صخره کاملا فرو پاشد هلند ـ این منطقه همانند سیبری یکی از سردترین مناطق روی زمین است. باران شدید و باد بسیار پرقدرتی در لحظه گرفتن این عکس در جریان بوده است.
واقعا در حسرتم چرا همیشه ما باید نظاره گر تصاویر از کشورهای دیگر باشیم هیچوقت ندیدم در بین تصاویر برتر دنیا یک تصویر از کشورمان باشد مگر ما عکاس حرفه ای نداریم و یا شاید اصلا ما منظره و مکان و..... مناسبی برای نشان دادن نداریم . نمی دانم جدا متاسفم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۳۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
چرا متاسفید ؟خودتان دست به کار شید یک دوربین - کمی حوصله و پشتکار و در انتها تعدادی عکس زیبا
ناشناس
||
۱۵:۱۶ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
یادت باشه مرغ همسایه غازه
کی گفته که ما مناظر بکر و عالی نداریم . داریم . اما نگاهمان به دیگران است خیلی از آدما به داشته های خودشان نگاه نمیکنند
دوستی که گفتن مگه ما عکاس حرفه ای نداریم . خدمتتون عرض کنم هم عکاس هست هم دوربین هم علاقه اما توی این تهران در روز باید جواب 100 نفر رو بدی که برا چی عکاسی میکنی بماند ترس از خفت گیر و دزد و مامور نما.
باور نمیکنی ، یه دوربین بنداز رو دوشت یه صبح تا شب بچرخ ببین چه بلاهایی سرت میاد
با سلام
به نظر ميرسد كلمه رعد و برق و صاعقه به يك معني به كار برده شده اند در صورتي كه صاعقه تخليه الكتريكي مابين ابر و زمين بوده و رعدو برق مابين ابرها مي باشد .