جلیلی:‌ارشاد‌صفارهرندی بسیار بدترازاصلاحات

وحید جلیلی(روزنامه نگار) نیز با اشاره به وضعیت فرهنگی دوره اصلاحات و دوران صفار هرندی گفت: هرچند به دوران اصلاحات ایرادها و اشکالات بسیاری وارد است اما باید بگویم که وضعیت وزارت ارشاد در دوران صفار هرندی بسیار بدتر از زمان اصلاحات بود و آنقدر که در دوره صفار هرندی به روشنفکران رانت داده می‌شد در دوره اصلاحات به آن‌ها توجه نمی‌شد.
کد خبر: ۱۴۵۵۶۳
|
۱۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۸ 01 February 2011
|
15085 بازدید
نشست نقد و بررسی وضعیت جشنواره فیلم فجر در عصر امروز با حضور مهدی کلهر مشاور سابق ریاست جمهوری در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، وحید جلیلی(روزنامه نگار) نیز با اشاره به وضعیت فرهنگی دوره اصلاحات و دوران صفار هرندی گفت: هرچند به دوران اصلاحات ایرادها و اشکالات بسیاری وارد است اما باید بگویم که وضعیت وزارت ارشاد در دوران صفار هرندی بسیار بدتر از زمان اصلاحات بود و آنقدر که در دوره صفار هرندی به روشنفکران رانت داده می‌شد در دوره اصلاحات به آن‌ها توجه نمی‌شد.

 جلیلی با اشاره به فیلم‌هایی که در دوره صفار هرندی ساخته شده است گفت: بعضی فیلم‌ها مانند زاد بوم، زمان می‌ایستد، مینای شهر خاموش، زمستان است، در این دوره ساخته شده است که حتی به دلیل محصول بد بسیاری از آنها به نمایش در نیامده‌اند بیشتر این فیلم‌ها به ارزش‌های انقلاب توهین و آنها را تمسخر کرده‌اند.

 مسعود فراستی نیز با اشاره به جشنواره فیلم فجر امسال گفت: امسال؛ آنچه به عنوان نوعی نگاه مطرح می‌شود فاجعه است. این مبحث نوعی نگاه از کن تقلید شده و مسئولان می‌خواهند فیلم‌هایی که در جشنواره راه نمی دهند را در این بخش بگذارند. این امر یک تقلید فرهنگی است.

وی با اشاره به اهمیت حضور مطبوعات در سینما گفت: حاشیه سازان اصلی جشنواره مسئولان هستند درحالی که مسئولان مطبوعات را مقصر می‌دانند و از همین ابتدای جشنواره به آنها گفته‌اند که نقد نکنید بلکه تحلیل کنید.

فراستی ادامه داد: امروز در سینمای ایران هر کسی ساز خودش را می‌زند و فیلم خودش را می‌سازد و گروهی نیز دلشان خوش است که از سینما حمایت می‌کنند.

کلهردر بخش دیگری از سخنانش 0اشاره به اینکه امروز آمریکا و سینمای هالیوود سینما فرانسه را که بعنوان پدر فرهنگی قرن بیستم شناخته می‌شود نابود کرده است گفت: CIA از ابتدای انقلاب بر روی مسائل فرهنگی ما خیمه زده است و به همین دلیل است که از ابتدای انقلاب تا امروز با وجود آنکه دولت‌های مختلف عوض شده‌اند اما سیاست‌های فرهنگی ما هیچ تفاوتی نکرده است.

وی با اشاره مجدد بر اینکه سینما نباید دولتی باشد گفت: سینمای دولتی یعنی تعطیل کردن شعور 70 میلیون و دادن اختیار آن به دست 7 نفر که آنها قابل خرید هستند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟