دوبله مختارنامه به زبان آذري در باكو

کد خبر: ۱۵۱۲۱۳
|
۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۶ 01 March 2011
|
9166 بازدید
دوبله سريال مختارنامه ايراني به زبان آذري در استوديو كائنات باكو براي پخش در يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني جمهوري آذربايجان آغاز شد.

به گزارش ايرنا، اين استوديو پيش از اين كار دوبله سريال حضرت يوسف(ع)‌ را در باكو انجام داده بود كه در شبكه تلويزيوني اسپيس جمهوري آذربايجان پخش شد و هم‌اكنون دوبله سريال مختارنامه را براي پخش در اين كشور آغاز كرده است.

پيش‌بيني مي‌شود شبكه تلويزيوني آينس جمهوري آذربايجان طي چند ماه آينده، پخش سريال مختارنامه را در اين كشور آغاز كند.

حاج سليمان فرض علي‌اف، مدير استوديو كائنات باكو در باره منع پخش اين سريال در برخي كشورهاي جهان به يك شبكه خبري، گفت: مختارنامه سريالي است كه نبايد پخش آن در كشورهاي عربي و اسلامي ممنوع شود. وي از ممنوعيت پخش سريال مختارنامه انتقاد كرد و گفت: كساني كه پخش اين سريال تاريخي را ممنوع كرده‌اند، آگاهي لازم را ندارند زيرا مختارنامه يك تاريخ است و كسي نمي‌تواند تاريخ را منع كند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟