چه کسانی از اصلاح قانون اساسی مصر نگرانند؟

متمم های اضافه شده به قانون اساسی مصر توسط کسانی نوشته شده است که هیچ کدام از آنان جزء گروه های سکولار این کشور نبوده اند. علاوه بر این برگزاری انتخابات در آینده ای نزدیک به دلیل عدم سازماندهی گروه ها و احزاب سیاسی در مصر انتخابات خوبی نخواهد بود، این در حالی است که حدود 77 در صد از شرکت کنندگان در رفراندوم مصر به این متمم ها رای مثبت داده اند.
کد خبر: ۱۵۵۲۳۴
|
۰۵ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۸ 25 March 2011
|
11613 بازدید
سرویس بین الملل ـ در حالی که کشور های آزاده جهان از سقوط دیکتاتور مصر و اصلاح قانون اساسی این کشور حمایت می کنند، عده ای اصلاح قانون اساسی این کشور را زیان بار می دانند.

به گزارش «تابناک»، سایت اینترنتی «ترامپت» که اخبار مربوط به صهیونیست ها و مسیحیان صهیونیست را منتشر می کند در تحلیلی ضمن مخالفت با اصلاح قانون اساسی در مصر نوشته است که چون انتخابات پارلمانی در مصر در آینده ای نزدیک برقرار می شود، اصلاح قانون اساسی در این کشور فرصت را در اختیار گروه های اسلام گرا قرار می دهد و گروه های سکولار در این مدت کم این فرصت را در اختیار ندارند که بتوانند با گروه های اسلام گرا به رقابت بپردازند. 

تحلیل گر این سایت با استناد به «وال استریت ژورنال» نوشته است که متمم های اضافه شده به قانون اساسی مصر توسط کسانی نوشته شده است که هیچ کدام از آنان جزء گروه های سکولار این کشور نبوده اند و همه اسلام گرا بوده اند. این نشریه از محمد البرادعی به عنوان یکی از کسانی نام می برد که از مخالفان این اصلاحات بوده است چرا که وی نیز معتقد است انتخابات در آینده ای نزدیک به دلیل عدم سازماندهی گروه ها و احزاب سیاسی در مصر انتخابات خوبی نخواهد بود، این در حالی است که حدود 77 در صد از شرکت کنندگان در رفراندوم مصر به این متمم رای مثبت داده اند. 

این گزارش می افزاید: این در حالی است  که هم اکنون وزیر خارجه مصر خواهان بازگشایی مرز این کشور با غزه شده است. به نیروی دریایی ایران اجازه عبور از کانال سوئز داده شده است و یکی از مخالفان سر سخت رژیم صهیونیستی اجازه داده شده است پس از سال ها تبعید به مصر برگردد.

ماهنامه ترامپت همه این تحولات را از آنجا زیانبار می داند که ممکن است اسلام گرایان قدرت را در دست بگیرند و البته عمده نگرانی آنان از نقض پیمان صلح مصر با رژیم صهیونیستی است. در این گزارش آمده است که اتحاد رژیم صهیوینستی با ترکیه بسیار شکننده است و اگر  پیمان صلح با مصر هم لغو شود، بسیار به زیان دولت صهیونیستی است. 

به نظر می رسد بر اساس تجربیات کشور هایی که روند دمکراسی را تجربه می کنند، همواره دمکراسی هایی دمکراسی واقعی تلقی می شوند که ماهیتی سکولار داشته باشند و گرنه هیچ منطقی نمی پذیرد که در مصر گروه سازمان یافته ای به غیر از اسلام گرایان وجود ندارند، چرا که اسلام گرایان چندین دهه است در این کشور در محاق توقیف و حبس هستند، آیا اینان سازماندهی دارند و طرفداران مبارک و سکولار ها سازماندهی ندارند؟ آنچه که مشخص است ماهیت اسلام گرایان و اشتیاق مردم به سمت اسلام گرایی است که نگرانی های عمده ای را برای صهیونیست ها ایجاد کرده است.  

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟