بازدید 27771
27771 بازدید
همسران و فرزندان بنلادن دستگير شدند
دو تن از همسران اسامه بن لادن و 4 فرزند وي در درگيريهاي بامداد امروز در نزديكي اسلام آباد دستگير شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶ 02 May 2011
کد خبر: ۱۶۲۲۲۶
| ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶ 02 May 2011
| 27771 بازدید
27771 بازدید
منابع خبري از پاكستان خبر دادند كه دو تن از همسران بن لادن به همراه 4 فرزند وي در عمليات نيروهاي آمريكايي دستگير شدند.
به گزارش فارس به نقل از شبكه العربيه، دو تن از همسران اسامه بن لادن و 4 فرزند وي در درگيريهاي بامداد امروز در نزديكي اسلام آباد دستگير شدند.
بنا بر گزارشها عمليات دستگيري اسامه بن لادن توسط گروهي از نيروهاي ويژه نيروي دريايي امريكا انجام شده است و اين عمليات 40 دقيقه به طول انجاميده است.
آمريكا مدعي است كه در اين درگيري هيچ خسارتي به نيروهاي اين كشور وارد نشده است و بن لادن با كمك دستهاي از طرفدارانش در مقابل نيروهاي آمريكايي مقاومت كرده است.
از سوي ديگر ديويد كامرون نخست وزير انگليس اعلام كرده كه اين خبر عامل شادي زيادي در نقاط مختلف شده و اين موفقيت را به آمريكا تبريك گفته است.
از سوي ديگر بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونستي نيز با تبريك خبر كشته شدن اسامه بن لادن به آنچه كه كشورهاي دموكراتيك جهان ناميد، آنرا موفقيتي بزرگ دانست.
اين درحالي است كه بن لادن و القاعده تاكنون هيچ عملياتي عليه منافع تل آويو در هيچ نقطه اي از جهان انجام ندادند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.