لاریجانی در کنگره سرداران و چهارده هزار و ششصد شهید استان فارس
تمسک به ولایت، عامل اصلی وحدت است
رییس مجلس شورای گفت: به طور طبیعی، انسانها اختلافنظرهایی دارند، ولی عاملی که باعث وحدت میشود، تمسک به ولایت است.
سرویس مجلس «تابناک» ـ رییس مجلس شورای گفت: انسانها به طور طبیعی
اختلافنظرهایی دارند، ولی عاملی که باعث وحدت میشود، تمسک به ولایت است.
به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی در کنگره سرداران و چهارده هزار و ششصد شهید استان فارس، با اعلام تشکر صمیمانه از سردار غیبپرور برای برگزاری بزرگداشت شهدا، گفت: حضور آیتالله دستغیب و ایمانی به درخشندگی این مجالس که از نعمتهای بزرگ الهی است، میافزاید.
وی با اشاره به دیرکرد نمایندگان استان فارس برای حضور در این جلسه، گفت: از شما مردم عزیز میخواهم که عذر نمایندگانتان را در مجلس بپذیرید، زیرا با توجه به بررسی بودجه سال 90 در مجلس، من مانع از آن شدم که آنان از آغاز در این نشست حضور یابند.
وی با بیان اینکه شهدا نیازمند چنین محافلی نیستند، بلکه نیاز از طرف ماست، ادامه داد: نباید فراموش شود که این نظام با خونهای مقدسی به دست آمده و حفاظت شده و بسیاری از جوانان کشور در شرایط دشوار جنگ به یاری امام و انقلاب شتافتند.
لاریجانی گفت: اینگونه جلسات، موجب میشود که در فراز و فرودوهای آن که برخی از افراد جوهره اصلی انقلاب را فراموش میکنند، به خود بیایند.
رئیس مجلس با تشریح مقام و منزلت شهید در اسلام، گفت: نیکی و خیری بلند مرتبهتر از کشته شدن در راه خدا نیست.
برخی افراد به صرف به دست آوردن مقام، مغرور میشوند و سخنان گستاخانه میگویند
نماینده مردم قم در مجلس توضیح داد: آزمونها برای سنجش ایمان افراد متفاوتند، برخیها با اموال و دارایی، برخی دیگر حتی با عبادت و برخی نیز با مقامهای خود آب دیده میشوند، زیرا این افراد به صرف به دست آوردن مقامی، مغرور میشوند و سخنان گستاخانه میگویند.
وی با ادامه سخنانش درباره لزوم مجاهدت در راه خدا و مقام بلندمرتبه مجاهدان، خاطراتی از شهدای دفاع مقدس مانند شهید کاظمی بیان کرد و افزود: شهیدان به دنیا و نام و نشان دلبستگی نداشتند که شهید مطهری یک الگوی کامل از اینگونه بود.
جهاد عامل بیداری و بصریت واقعی است
لاریجانی افزود: جهاد عامل بیداری و بصریت واقعی است و جوانان باید بدانند که تأکید رهبر انقلاب در بصیرت به این دلیل است؛ گام نخست آن معرفت است، ولی بطن بصیرت مجاهدت در راه خداست.
وی موفقیت سپاه و بسیج را به دلیل مجاهدت در راه خدا توصیف کرد و بیان داشت: این گروهها چه در کارهای اقتصادی و اجتماعی رابطه قلبی و ایمانی با یکدیگر دارند و رقابت آنان از جنس رقابتهای متعارف نیست.
نماینده مردم قم ادامه داد: امروز کشورهای بسیاری را میبینید که نفت دارند و استعدادهای زیادی هم در آن هست؛ با این همه، در برابر غرب و آمریکا زانو زدهاند، علت این امر دست برداشتن آنها از جهاد است، در حالی که یک گروه کوچک مانند حزبالله با توسل به مجاهدت در راه خدا تحول بزرگی در جهان ایجاد کرده است.
وی با اشاره به خطبههای حضرت زهرا تصریح کرد: اگر جامعهای بخواهد استوار باشد و نظام واقعی مستقر کند، بی گمان باید از ولایت پیروی کند؛ این نه یک سخن سیاسی، بلکه یک سخن فکری و دینی است.
رئیس مجلس با اشاره به تقسیمبندی سهگانه شهید مطهری از ولایت که شامل امامت، ولایت قضایی و ولایت سیاسی و اجتماعی است، تصریح کرد: در تفکر اسلام و در ولایت فقیه سه نوع این ولایت مورد نظر است.
وی با اشاره به سخنان حضرت ولیعصر (عج) مبنی بر رجوع به فقها و مراجع در زمان غیبت گفت: بسیاری از انحرافها ـ چه پیش و چه پس از انقلاب ـ به این دلیل بود که برخی میخواستند بدلهای دیگری برای ولی فقیه به وجود بیاورند.
لاریجانی افزود: اگر ولایت فقیه در قانون اساسی و جمهوری اسلامی هست، به دلیل دینی بودن ریشه آن است و غیر از این گمراهی است.
دست آویختن به ولایت عامل وحدت است
وی با اشاره دوباره به خطبه فاطمیه ادامه داد: انسانها به طور طبیعی اختلافنظرهایی دارند اما عاملی که باعث وحدت میشود، تمسک به ولایت است.
لاریجانی افزود: هنگامی که حضرت امام فرماندهی کل قوا را از بنیصدر پس گرفت، رزمندهها و مردم جبههها را پر کردند و اتحاد عمیقی بین امام خمینی و ملت برقرار شد، به گونه ای که کمتر از یک سال حصر آبادان شکست و خرمشهر آزاد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تاریخ ایران از زمان قاجاریه بارها شاهد از دست رفتن سرزمینها و خاک کشور بوده است، گفت: همه میدانیم از وقتی که یک مرجع دینی رهبری را در دست گرفته است، مردم رابطهای قلبی و دینی با او دارند. آنچنان که در هشت سال دفاع مقدس، حتی یک وجب از خاک میهن ما از دست نرفت و این در حالی بود که کشورهای بدبخت منطقه علیه ایران صفآرایی کرده بودند.
جنس کار سیاسی در جمهوری اسلامی، دغل کاری نیست
نماینده مردم قم در مجلس اظهار کرد: صحنه سیاست جمهوری اسلامی در پناه ولی فقیه تاروپودی متفاوت داشته که از جنس مناسبات متعارف و پر از دغلکاری سیاسی این روزها نیست.
دبیر سابق شورای امنیت ملی ادامه داد: آنچه موجب موفقیت و رشد فناوری هستهای در کشور شد، رهبری آیتاللهالعظمی خامنهای بود که در دورههای گوناگون و با وجود سلایقی در مدیریت اجرایی و سیاست خارجی کشور، تلاش کردند با پیگیری مداوم و ایستادگی و مقاومت در برابر تلاش دشمنان بومیسازی این دانش را پایهگذاری کردند.
لاریجانی گفت: من سینهای پر دارم از خاطراتی که نشان میدهد عامل اصلی در سرفرازیهای کشور ما ولی فقیه بوده است.
وی با اشاره به موضعگیری صریح جمهوری اسلامی ایران و پایبندی به این موضعگیری در برابر مسائل مهمی مانند حمله کشورهای غربی به افغانستان، عراق و لبنان گفت: ایران در دفاع از ملتهای ستمدیده جهان همیشه موضعی پایدار داشته است.
وی همچنین با تشریح شرایط دشوار لبنان پس از حمله رژیم صهیونیستی و نیاز رزمندگان مسلمان حزبالله به کمکهای معنوی یادآوری کرد: سیدحسن نصرالله، بارها تأکید کرده است که توصیه رهبر معظم انقلاب درباره لزوم مقاومت هر چه بیشتر حزبالله، موجب پیروزی این حزب در جنگ 33 روزه شد.
ایجاد فضای غبارآلود در کشور ناشی از نبود معرفت است
وی خاطرنشان کرد: گاه فضاهای غبارآلودی در کشور پدید میآید که البته ریشه در نبود معرفت دارد؛ اما با وجود این، همیشه باید به چنگ زدن به ریشههای انقلاب، اصل مودت و اتحاد را حفظ کنیم، زیرا بقای ملت ما در گرو اسلام ناب محمدی است؛ یعنی همان اسلامی که امام آن را جواهری خواند که حوزهها و ولی فقیه معرفیاش میکنند، نه برخی سخنان سخیف که برخی بر زبان میآورند.
وی تأکید کرد: بیعت ما با ولایت باید مستحکم باشد، زیرا امام علی (ع) فرمودهاند که ولی حقی بر گردن ملت دارد و ملت حقی بر گردن ولی؛ حق مردم این است که آبادانی و رفاه و اقامه حدود را از ولی بخواهند و حق ولی این است که مومنان در بیعتشان راسخ و استوار باشند و گرفتار قیلوقالهای سیاسی نشوند.