نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي گفت: استان خوزستان كه مملو از ثروت خدادادي نفت است و ذخاير آن بيش از 70 درصد بودجه كشور را تأمين ميكند، امروز با همان زير ساختهاي آسيب ديده از جنگ تحميلي روزگار ميگذراند.
به گزارش فارس، سيدحسين دهدشتي نماينده مردم آبادان در مجلس شوراي اسلامي صبح امروز (چهارشنبه) طي نطق ميان دستور در صحن علني با گراميداشت سالروز آزادسازي خرمشهر و ميلاد باسعادت حضرت فاطمه (س)، اظهار داشت: امروز خيزش جهان اسلام مديون سروهاي آزادهاي است كه با نثار خون خود در ايران اسلامي نقطه عطفي شدند تا حركت جنبشهاي اسلامي را در مسير انقلاب جهاني اسلام قرار دهد و اين اتفاق نشان از رهبري هوشمندانه و هدايتگرانه ولي فقيه زمانمان است كه ملتها خصوصا كشورهاي اسلامي را بيدار كرده است و ميرود تا همه مظلومان عالم را از جور و ستم رها سازد.
وي افزود: اكنون كه كشور اسلامي ايران قلههاي بلند علم و پيشرفت را در سايه انقلاب ناب محمدي طي ميكند، شايسته است در اين سال كه به سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده، حركتي نو آغاز و روحي تازه در كالبد بيرمق اقتصاد دميده شود تا با احياي آن شعار آرماني مقام معظم رهبري در دهه گذشته يعني مبارزه با فقر، فساد و بيكاري شكل گيرد.
نماينده مردم آبادان در مجلس در ادامه تصريح كرد: متاسفانه پس از گذشت سه دهه از پيروزي انقلاب اسلامي شاهد عقب ماندگي اقتصادي در شهرهاي خوزستان هستيم، نرخ بيكاري استان بخصوص در شهرهاي جنوبي آبادان و خرمشهر روبه افزايش است، مساله اشتغال نيز در كنار ديگر مشكلات شهر دغدغه اصلي شده است؛ چگونه ميتوان باور كرد خوزستاني كه امروز مملو از ثروت خدادادي نفت است و ذخايران بيش از 70 درصد بودجه كشور را تأمين ميكند، با همان زير ساختهاي آسيب ديده از جنگ تحميلي روزگار خود را سپري ميكند.
دهدشتي خاطرنشان كرد: مردم صبور و مقاوم اين خطه با سه شعار محوري در دورههاي گذشته توسعه اقتصادي، توسعه سياسي و با رويكرد عدالت محوري آزموده شدهاند، به دور از انصاف است. تلاشهاي دولتها خصوصا دولت نهم و دهم ناديده گرفته شود، اما اين مردم در باور خود علت عقب افتادگي را تنها 8 سال جنگ تحميلي نميدانند بلكه بر اين باورند سهم خوزستان در توسعه، عمران، صنعت و كشاورزي ناديده گرفته شده است لذا مردم خوزستان با 8 سال مقاومت خواستهاي جز مرمت و بازسازي خسارت و بازگشتي به دوران قبل از جنگ تحميلي را ندارند، آيا اين خواسته غيرمنطقي است؟
وي تأكيد كرد: پس از گذشت 22 سال از پايان جنگ اصلاح امور زيربنايي و ايجاد رفاه نسبي، بهداشت و تأمين آب شرب سالم براي شهرهاي آبادان و خرمشهر پس از دهها وعده از دولتها هنوز براي مردم اين شهر آرزويي آرماني است.
نماينده مردم آبادان در مجلس با تأكيد بر اينكه كشور چه زماني دين خود را به خوزستان ادا ميكند، گفت: مردم صبور اين خطه از توسعه يافتگي تنها نام آن را شنيدهاند؛ گرماي طاقت فرسا، نبود آب مناسب و زيرساختهاي ناكافي و گرد و غباري كه مركزنشينان تنها نسيمي از آنرا احساس كردهاند، تنها بخشي از اين مشكلات است.
دهدشتي يادآور شد: زماني كه اراده ساخت جاده از درون كوههاي سخت البرز را داريم، نميتوان جاده مرگ آبادان - ماهشهر را به سرانجام رساند؟
وي تاكيد كرد: با نگاهي به سهم رشد اعتبارات استان خوزستان در سالهاي گذشته در قياس با ساير استانها ميتوان ميزان توجه به اين استان را محك زد، با اين حال ترديد ميكنيم كه آيا استان خوزستان در 8 سال جنگ و تبعات آن سهيم بوده يا خير؟
نماينده مردم آبادان در مجلس با بيان اينكه آيا حق مردمان شجاعي كه در مقابل دشمن ايستادند، اين است؟ تأكيد كرد: در گذشته اين دو شهر دست ياري به تمام كشور ميدادند اما امروز محرومتر از گذشته نيازمند ياري است.
دهدشتي در پايان گفت: مردم خرمشهر دستاوردهاي بسياري در تاريخ خود دارند اما امروز بايد ديد كه چه كردهايم كه امام جمعه خرمشهر كه همواره سنگ صبور مردم بوده، زبان به گلايه گشاده است.