درباره برکناری شمس از فوتسال ملی؛

دوره مدیریت محدود است یا آستانه تحمل آقایان!؟

اما نکته جالب این که مسئولان سازمان تربیت بدنی، در توجیه برکناری حسین شمس از مربیگری تیم ملی فوتسال، بر این باورند که دوره مدیریت های ورزشی و غیر ورزشی در ایران، چهار یا پنج ساله است و اکنون حسین شمس، دوره پنج ساله اش پایان یافته و باید از مربیگری تیم ملی فوتسال ایران خداحافطی کند؛ موضوعی که بیشتر به بهانه ای شبیه می ماند، چه، آنانی که با کمترین الفبای مربیگری آشنا هستند، می دانند...
کد خبر: ۱۶۷۴۹۳
|
۰۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۴ 29 May 2011
|
16368 بازدید
|
سرویس ورزشی «تابناک» ـ شاید تنها ممکن است در ایران، موفق ترین مربی به دلیل بی علاقگی برخی مقامات به وی از کار برکنار شود و فدراسیون فوتبال ادعا کند که بهترین مربی فوتسال جهان را بیرون کرده است تا یک مربی مطرح خارجی را برای مربیگری تیم ملی فوتسال استخدام کند!

به گزارش «تابناک»، این در حالی است که قرارداد حسین شمس، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران ـ که در چند سال گذشته، حتی لقب بهترین مربی فوتسال جهان را از آن خود کرده ـ تمدید نشده است تا مربی که باعث شد، ایران پس از سال ها در جام جهانی برزیل بازی هایی در شأن نام ایران انجام دهد، در کمال ناباوری از تیم ملی فوتسال جدا شود.

بنا بر این گزارش، آنچه از ظاهر امر و مصاحبه های حسین شمس پیداست، مخالفت علی سعیدلو، رئیس سازمان تربیت بدنی ـ که بنا بر قانون، هم اکنون باید دیگر وجود خارجی نداشته باشد ـ با وی، باعث شده است که فدراسیون فوتبال، قرارداد وی را تمدید نکند.

اما نکته جالب این که مسئولان سازمان تربیت بدنی، در توجیه برکناری حسین شمس از مربیگری تیم ملی فوتسال، بر این باورند که دوره مدیریت های ورزشی و غیر ورزشی در ایران، چهار یا پنج ساله است و اکنون حسین شمس، دوره پنج ساله اش پایان یافته و باید از مربیگری تیم ملی فوتسال ایران خداحافطی کند؛ موضوعی که بیشتر به بهانه ای شبیه می ماند، چه، آنانی که با کمترین الفبای مربیگری آشنا هستند، می دانند که برنامه ریزی درازمدت، یکی از عوامل موفقیت در تیم های ورزشی است و مربیگری در ورزش، اساسا با پست هایی که از طریق رفت و آمدهای سیاسی به دست می آید، قابل مقایسه و از یک جنس نیست.

بنابراین، اگر مدیران ورزشی ایران، نگاهی کوتاه به تجربه مربیگری در کشورهای صاحب فوتبال داشته باشند ـ برای نمونه ـ این نکته را می توانند در تدوام مربیگری همراه با موفقیت، کسانی چون الکس فرگوسن در منچستر یونایتد، آرسن ونگر در آرسنال، آنجلوتی در ای سی میلان، گواردیلا در بارسلونا و...ببینند، مگر اینکه این مربیان، پیشنهادهای بهتری از تیم های دیگر داشته باشند که تیم های موفق خود را ترک کنند.

از سویی، آنچه مشخص است، یکی از مهمترین مسائلی که باعث شده تا حسین شمس از مغضوبین قرار بگیرد، مصاحبه های وی برای احقاق حقوق خود و بازیگران تیم ملی فوتسال بوده و گویا، مسئولان سازمان تربیت بدنی در این باره گفته اند که مربی «غرغرو» نمی خواهند.
این در حالی است که هرچند برخی مربیان دیگر تیم های ملی فوتبال برای احقاق حق خودشان به اندازه حسین شمس مصاحبه نکرده اند، مستقیم شکایت خود را تقدیم نهادهای بین المللی کرده و به چشم بر هم زدنی، خواستار حقوق خود شده اند.

از سوی دیگر، گویا دیر یا زود، حسین شمس، مربیگری یکی از تیم های رقیب ایران را بر عهده خواهد گرفت و ایران هم با یک مربی خارجی ـ که نمونه آن را در چند سال گذشته و در هنگام انتصاب یک مربی برزیلی بر مسند تیم ملی فوتسال دیدیم ـ به توافق خواهد رسید؛ مربی برزیلی که در هنگام مربیگری وی، تیم ایران، پنج گل از رقیب همیشه بازنده خود در آسیا، یعنی ژاپن خورد.

نکته آنکه مسئولان سازمان تربیت بدنی، نباید گمان کنند که مردم نمی فهمند، و تنها به بهانه اینکه دوره مدیریت چهار یا پنج ساله است، قید حسین شمس یا امثال او را زده و در خیال خود، گمان کنند هیچ کس متوجه نشده است که مشکل آنان با شمس به دلیل رک گویی و صراحت وی و مطالبه گری وی برای احقاق حقوقش بوده است.

آیا گمان می کنید در این اوضاع، کسی بتواند به شما بگوید بالای چشمتان ابروست حتی اگر به جای اینکه بگویید دوره مدیریت محدود است، بگویید آستانه تحمل ما از شنیدن سخن حق محدود است؟!
حال بماند که بنا بر قانون، تا زمان تشکیل وزارت ورزش و جوانان، فعلا شما از اساس مسئولیتی ندارید که بر مبنای آن بخواهید اعمال نفوذ هم بکنید.

اکنون قطعا این پرسش در ذهن افکار عمومی خواهد ماند که چرا ما برای سه سال به یک مربی خارجی، میلیاردها تومان پول پرداخت می کنیم، اما برای صد میلیون تومان حق الزحمه و پاداش های بهترین مربی فوتسال جهان، توان پرداخت نداریم؟

البته تقریبا مثل روز روشن است که فدراسیون فوتبال، عزمش را جزم کرده که همچنان غیر مستقل باقی بماند و انتقادات دلسوزان نیز در این زمینه، هیچ تأثیری ندارد و گویا فدراسیون در استقلال نداشتنش مصمم تر هم شده است.

به راستی، باید تا کجا مباحث ملی و میهنی را فدای منافع شخصی، سیاسی و جریانی کنیم؟
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۵۸
ناشناس عزیز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
فراموش نکنید: اینجا ایران است!!!
وصال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
با این اوصاف سر الکس فرگوسن،آرسن رنگر و ... ول معطل هستند و همچنین این موضوع نشاندهنده ی رعایت حقوق بشر و دموکراسی در کشور گل و بلبل است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
نکته همینه دیگه ، ما هرجا کم میاریم زمان رو میاریم وسط. حجازی هم چون 29 سالش بود دیگه نباید دروازبان تیم ملی می شد ، شمس هم چون 4 سال مربی بوده.
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
کی گفته اگر مربی از نظر فنی خوب بود باید به هر قیمتی نگه داشته شود؟به آقایان هم حق بدید باید مدیریت کنند.همین آقای شمس را همین مدیران میدان دادند-متا سفانه در کشور ما هرکسی که مطرح شد و به شهذتی دست یافت شروع می کند به ادا در آوردن
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مشکوک میزنی.!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
احمقانه ترين كار ممكن بركناري اقاي شمس بود كه انجام دادند
پاسخ ها
ناشناس
| Japan |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
مثل همه ی کارای دیگه!
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
آیا این مدت 4 و یا 5 ساله برای خود آقایان هم دلالت می کند یا اینها استثنا هستند و خارج از شمول مدیریت می کنند؟ آقایون مردم می فهمند چی به چیه خودتان را به مردگی و خواب نزنید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
در هر عرصه ای که وارد می شویم فقط و فقط سیاست حرف اول و آخر ا می زند.
متاسفم
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
دیگه مسخره شو در آوردن. اگه از آخرتم نمیترسیدم یه جور دیگه مینوشتم.
ناشناس
|
Seychelles
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
حق دارند بخاطر امکان حقوقها و رانتهای ملیاردی - قرار شده که فوتبال و فوتسال و اگر این بیماری سرطانی سرایت کند به بقیه فدراسیونها قرار است که متصدی ها مربیها هیئت مدیره ها لیدرها توپ جمع کن ها حتی بازیکنان حتی تماشاگر های منتخب و ... صاحب سرقفلی باشند و با تقسیم و حسابگری و هرکس بهتر بتواند تقسیم کند و بخصوص جمعیت جمع کند باقی بماند لعنت بفوتبالی که کمر نهضت امام خمینی را شکست کمر رهبری را شکست کمر اخلاق و جوانمردی و حتی کمر خود قهرمانی را شکست چون افرادی از فوتبالیست و غیرهم که اصناف ننگین انها را بالا اسم بردم غده های سرطانی و رشد نامعقول کرده اند مگر میشود یک غده سرطانی طبیعی عمل کند؟ خیر از این گذشته بافت منحوس و نا متجانس رشد نا معقول و خطرناک کرده خود را به دیگر بافت های جامعه سرایت میدهد. اگر جلو این غده سرطانی گرفته نشود تمام مملکت و انقلاب و پدر انقلاب و آرمانهای انتقلاب در میآید و اگر جلو این غده سرطانی گرفته شود و با عزت و مرام حیدری، اموال بدون دلیل و احمقانه تاراج رفته، باز پس گرفته شود جو اعتماد و برادری انشاء الله برمیگردد ان الله غفور رحیم
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۸
خدا این کفاشیان رو .......... که هر چی می کشیم از دست اونه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟