معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه حجاب در اصول دین و تاریخ ما ریشه دارد، خواستار احضار و پاسخگویی دستگاههایی شد که به وظیفه خود در اجرای قانون عفاف و حجاب عمل نمی کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار بهمن کارگر در برنامه تلویزیونی " دیروز ، امروز ، فردا " با بیان اینکه عفافستیزی و هنجارشکنی متخلفان شدیدتر شده است ، گفت : البته آمار آنها بیشتر نشده است و از وضع افرادی که پارسال در زمینه مسائل اخلاقی و بدپوششی دستگیر شده بودند، گزارش کاملی تهیه و بررسی شد.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی به استانداردسازی رفتار پلیس با جرایم اخلاقی نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه مصادیقی را با استفاده از فیلمها و عکسهای تهیه شده مشخص کردیم تا برخورد پلیس با متخلفان به صورت دقیقتری انجام شود.
سردار کارگر به ممنوعیت برخورد نیروهای مرد پلیس با خانمهای متخلف اشاره کرد و افزود : تذکر و برخورد با زنان متخلف بر عهده خانمهای پلیس است و آقایان فقط برای حفظ امنیت در کنار آنان حضور خواهند داشت.
وی گفت : حتی در مراکز پلیس امنیت هم از مشاوران خانم استفاده می کنیم تا همه مراحل با حضور بانوان پلیس انجام شود.
معاون اجتماعی ناجا افزود : برای نیروهایی که با این طرح همکاری می کنند ، برنامه های آموزشی گسترده و خوبی برگزار شده است.
سردار کارگر در ادامه به اعتراض برخی مردم و مسئولان در سال گذشته اشاره کرد که معتقد بودند فلان خانم با حجاب بوده و بیمورد دستگیر شده است و توضیح
داد: ما از لحظه دستگیری خانمهای متخلف عکس و فیلم داریم و وقتی برخی از این عکسها را برای معترضین ارسال کردیم، متوجه وخامت وضعیت فرد مورد اشاره شدند و حق را به پلیس دادند.
وی با اشاره به هدفگذاری طرح امنیت اخلاقی در سال گذشته بر روی موضوع «هنجارشکنان» اعلام کرد : امسال با شعار مبارزه با عفافستیزان، طرح امنیت اخلاقی را پیگیری خواهیم کرد.
معاون اجتماعی ناجا افزود : در بحث عفاف و حجاب ، پیوست اجتماعی و پیوست عملیات روانی داریم و حتی فیلمها و سریالها و مراسمهایی که در کشور برگزار میشود ، هم از چشم ما پنهان نیست.
سردار کارگر درباره کمبودهای قانونی در برخورد با بدحجابی گفت: همه مشکلات به قانون برنمیگردد و ما همکاری سازنده و خوبی با قوه قضاییه داریم ، البته بخشی از قانون با شرایط امروزی به روز نشده است اما اعتقاد داریم معضلات اجتماعی با راهکارهای اجتماعی قابل بررسی و حل است.
وی پیشگیری اجتماعی را مقدم بر پیشگیری انتظامی دانست و افزود : نیروی انتظامی در مواجهه با بدحجابی و مشکلات اخلاقی باید حلقه آخر باشد و بقیه دستگاهها هم به دنبال وظایف و کارهایشان در این زمینه باشند.
سردار کارگر گفت : امسال بهتر از گذشته عمل میکنیم چون اشکالات سالهای گذشته را رفع کردهایم.
معاون اجتماعی ناجا اظهار داشت : وضع حجاب را از سال 81 تا امروز در یک وقت خاص و در یک محل خاص رصد کردهایم و به این نتیجه رسیدهایم که باید برای پوشش جامعه یک نرم و مدل مشخص تعریف کنیم ،تعریف مشخصی از حجاب نداریم و مسئولان باید لباس ملی را تعریف کنند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاهها و وزارت کشور در این زمینه باید فعالیت کنند.