گفتاری از آیت الله خوشوقت:

امیدوارم شیعیان قدر حضرت عبدالعظیم را بدانند

در اثر ارادت زیاد و ارتباط بیشتر ایشان با حضرت هادی علیه السلام، دشمن فهمید که ایشان موقعیت خاصی دارند و درصدد ایجاد خطر برای ایشان برآمد، از این رو حضرت فرمودند: باید فرار کنی، به بیرون از عراق.
کد خبر: ۱۷۱۴۴۹
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵ 18 June 2011
|
7529 بازدید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی، حضرت آیت الله خوشوقت، از اساتید برجسته اخلاق در شب ولادت حضرت علی علیه السلام در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام در حاشیه مراسم پاسداشت خدمات ایشان گفتاری در خصوص مقام و منزلت حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام و اهمیت زیارت بارگاه ملکوتی حضرت، بیان کردندکه متن کامل آن را در ادامه می خوانید:

«امام هادی صلوات الله و سلامه علیه، بیانی فرموده اند که از بیان ایشان ما فهمیدیم، حضرت عبدالعظیم علیه السلام، چه مقام و منزلت بالا  و والایی نزد امام عصرشان دارند.

در اثر ارادت زیاد و ارتباط بیشتر ایشان با حضرت هادی علیه السلام، دشمن فهمید که ایشان موقعیت خاصی دارند و درصدد ایجاد خطر برای ایشان برآمد، از این رو حضرت فرمودند: باید فرار کنی، به بیرون از عراق.

ایشان آمدند به ری و مخفیانه هم زندگی کردند تا از دنیا رفتند و کسی ایشان را نمی شناخت و فقط حضرت هادی علیه السلام ایشان را می شناخت.

حضرت با این بیان، موقعیت و مقام حضرت عبدالعظیم علیه السلام را برای همه شیعیان بیان کردند.

فرمودند که اگر کسی نمی تواند به زیارت امام حسین صلوات الله و سلام الله علیه برود، به زیارت عبدالعظیم الحسنی برود.

امیدوارم همه شیعیان، بخصوص کسانی که نزدیک حرم مطهر ایشان هستند مثل اهالی محترم تهران و اطراف، قدر ایشان را بدانند و به زیارت ایشان مشرف شوند و اشتغال بدنیا مانع نشود از اینکه از این زیارت محروم شوند.

امیدواریم خداوند متعال به ما هم توفیق مرحمت کند تا بیشتر بتوانیم به این حرم مطهر مشرف شویم و از معنویت ایشان استفاده کنیم. »
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟