دانشمندان با استفاده از سیستم ایمنی بدن موفق به تولید فناوری نوین و واکسن جدیدی برای مقابله با سرطان شدند که این فناوری هنوز در مراحل اولیه خود قرار دارد.
به گزارش برنا، فناوری جدید با استفاده از کتابخانه (اطلاعات) دی ان اِی (DNA) واکسن جدیدی برای مقابله با سرطان تولید کرده است. کتابخانه دی ان ای از آن دسته از اعضای بدن که در برابر تومور آسیبپذیر هستند، استخراج میشود. در واقع در این روش از سیستم ایمنی بدن برای مقابله با سرطان استفاده میشود.
بر اساس گزارش رویترز، پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی اعلام کردند نتایج اولیه آزمایش این واکسن بر روی موشها، عملکرد مثبت آن را بر سرطان پروستات ثابت کرده است. همچنین این واکسن میتواند اندازه تومورهای موجود در بدن موشها را کوچک کند. بدین ترتیب، دانشمندان امیدوارند از این فناوری برای مقابله با بیماری سرطان در انسانها نیز استفاده کنند.
از این روش میتوان به صورت بالقوه برای مبارزه با سایر بیماریهای سرطانی از جمله سرطان پوست و سینه استفاده کرد. این فناوری هنوز در مراحل اولیه خود قرار دارد و تولید واکسن مربوطه برای استفاده در انسانها ممکن است سالها به طول بیانجامد.
در دنیای پزشکی امروز، روشهای درمانی موسوم به ایمونوتراپی یکی از جدیدترین راههای درمان سرطان شمرده میشود. در این روشها از سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماریها استفاده میشود.