گسترش بدحجابی در روستاها

عملکرد صدا و سیما در حد زیر صفر است. برنامه های رسانه ملی در ارائه الگوی درست از روابط زن و مرد عملکرد درستی نداشته اند. مدعیان رسانه جنس فرهنگ را نمی شناسند ولی همچنان مدعی هستند.
کد خبر: ۱۷۲۱۰۹
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲ 21 June 2011
|
26767 بازدید
|
عضو هیأت علمی پژوهشکده مهدویت با اعلام هشدار نسبت به گسترش بدحجابی در روستاها گفت: بد پوششی در زن و مرد باعث بروز تحریکات اجتماعی و در نتیجه افزایش آمار جرم و جنایت می شود.

حجت الاسلام دکتر فرامرز سهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هرچه آستانه سلامت اجتماعی جامعه کاهش پیدا کند، ناهنجاریهای اجتماعی بیشتر می شود گفت: بد پوششی در زن و مرد باعث بروز تحریکات اجتماعی می شود در نتیجه آمار جرم و جنایت بالا می رود.

وی ادامه داد: گستردگی بدحجابی درسطح جامعه نشان می دهد مسئولان و فرهنگ عمومی بد حجابی و تبعات آن را پذیرفته اند. حتی در روستا ها نیز این موضوع عادی شده است.

این پژوهشگر دینی با اشاره به عملکرد صداوسیما در ترویج حجاب و عفاف گفت: عملکرد صدا و سیما در حد زیر صفر است. برنامه های رسانه ملی در ارائه الگوی درست از روابط زن و مرد عملکرد درستی نداشته اند. مدعیان رسانه جنس فرهنگ را نمی شناسند ولی همچنان مدعی هستند.

حجت الاسلام سهرابی اعتقاد دارد: برای حل این مشکل باید نهضت سلامت اجتماعی راه بیفتد و در این میان دستورات دینی نیز رهایی بخش است.

او عملکرد 26 ارگانی که باید در این ترویج عفاف و حجاب فعال باشند را ضعیف ارزیابی کرد و گفت: تمام این دستگاهها کاری انجام نداده اند زیرا در ظاهر چیزی مشاهده نمی کنیم و کسی دغدغه ترویج فرهنگ وحجاب ندارد. گویی بی غیرتی در میان مردم رواج پیدا کرده باشد.

این پژوهشگر دینی ناهنجاری های پوشش را مهندسی ضد سلامت اجتماعی دانست و گفت: این مصداق جنگ نرم دشمن علیه کشور است و ما باید با اقتدار اما نرم با آن برخورد کنیم.

سهرابی با تاکید بر این که باید در بدنه اجتماعی پذیرش فرهنگ حجاب و عفاف را ترویج کرد گفت: جامعه وقتی آماده باشد پذیرش و ترویج عفاف و حجاب راحت تر است.

او معتقد است: برای پیشگیری از بی بند باری حرکات ضربتی کارکرد ندارد و باید با حرکات نرم و فرهنگ سازی اما با اقتدار مقابل ترویج بی حجابی را گرفت. البته مبلغان دینی نباید روی این موضوع کار کنند زیرا سبب دین گریزی می شوند بلکه باید نهادهای مسئول وارد این حوزه شوند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
این فرآیندها وابستگی های زیادی داره.برای مثال افزایش سن ازدواج به دلایل اقتصادی و فرهنگی
فریبرز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
سلام بر شما عزیزان بزرگوار که به هر صورت نگران حل این معضل فرهنگی اجتماعی هستید...به کجا پناه ببریم که اینها فقط از بی غیرتی زنان و مردان ماست که به هر بادی میلرزند و میلغزند..و حقیقتا مسولان ما باید چاره ای بیندیشند.از همه مهمتر فقر مالی باعث خیلی از این نا به هنجاریها شده ...ناموس و شرف این مردم مورد خطاب و تیر دشمن قرار گرفته و ضعف درونی در بسیاری از مسایل باعث شده که افسار یک خانواده و یک فرهنگ بی نظیر از هم گسسته شود ...من عرض میکنم که مشکل مالی بزرگترین عامل بی بند باری و بی توجه ای مردان به زنانشان شده و درجه بعدی زنان بی هویت که برای خودشان ارزشی قایل نیستند و حقیقتا باید به صورت نرم و فرهنگساز این نا به هنجاریها حل شود انشااله ممنونم از حجت الاسلام سهرابی بزرگوار.
javad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
هرچندان هم چاپ نمیشه ولی میگم ...اگه به گفته ایشون بدحجابی عامل رشد آمارجرم وجنایت بایدباشه پس الان توکشورهایی که اصلابجاب وپوشش ندارن بایدکسی ازتجاوزوقتل درامان نمونده باشه .کلیدحل مسئله این نیست
ناصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
متاسفانه یکی از عوامل اصلی گسترش بدحجابی صدا و یما می باد.در فیلم ها هنر پیشه ها با پوشش نامناسب حاضر می شوند و خصوصا ان هنر پیشه هایی که برای جوانان الگو می شوند و جهت تقدیر در برنامه های تلویزیونی حاضر می شوند عمدتا پوشش نامناسب دارن.آیا نمی شود حد اقل به هنگام حضور در برنامه از انها خواست رعایت پوشش اسلامی بکنند؟در کدام فیلم تلویزیونی به مسایل دینی توجه شده است؟آیا تا به حال شده در فیلم نشان دهند که نماز صبح خوانده می شود؟اگر هم نمازی نشان داده می شود همه یا پیرزن و یا پیر مرد و یا مریضی دم مرگ است. انگار جوانان و یا آدم های سالم نباید نماز بخوانند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
تابناک میدونم که این نظر رو هم نمیزاری چون کار و بار و زندگیت شده بحث حججاب که بیشتر از حتی تجاوزات گروهی که شاهدیم احساسات شما نویسنده این خبر را مشوش کرده .. میخوام بدونم روستاهای ما مگر از قدیم لباس محلی نداشتند که نوعی حجاب بود مثل گیلانی های عزیز . مثل بختاری ها و لر های رشید ما و یا مثل شاهسون ها و بلوچ ها و همه قوم های محترم کشور ما . وقتی مانتو را باب کردیم لباس محلی اونها رو ازشون گرفتیم . لابد ماهواره و فارسی وان به روستاها رفته و ما بی خبریم ؟؟؟ ما همه مسلمانیم و عاشق ایران و فرهنگ ایرانی و اسلامی خود . اما کار فرهنگی فقط و فقط لازمه که متاسفانه غافل بودیم وگرنه مثال همان میشود که کلاغ اومد راه رفتن کبک رو یاد بگیره راه رفتن خودش هم یادش رفت .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
آقا اشتغال و امكان ازدواج را براي جوانان ايجاد كنيد، قسمت عمده اين ناهنجاريها از بين مي‌رود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
به دور افتاده ترین روستاها هم که سر می زنید اولین چیزی که جلب توجه می کند آنتنهای ماهواره است. با این توصیف و ملیاردها دلار آمریکایی که هویت مردم ما را نشانه گرفته اند چرا ما سر به لاک فرو برده ایم و اقدامی نمی کنیم؟
کروندان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
من خودم الان روستا زندگی می کنم اونم یه روستای بزرگ !اینجا که خیابون گردی و این چیزا وجود نداره تا بد پوششی محسوس باشه!اونوقت ایشون چطوری به این بد پوششی پی بردن؟!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟