نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی افزود: سال گذشته در استان ایلام دو طرح بهنامهای شبهای آفتابی و نسیم رحمت با هزینههای گزاف و چند میلیاردی اجرا شد که تأثیر مثبتی بر فرهنگ مردم ایلام نداشت و حتی موجب بدبینی مردم نسبت به چنین اقدامهایی شد.
وی ادامه داد: در شرایطی که روستاییان ما در استان ایلام فاقد آب آشامیدنی مناسب هستند، استاندار نباید دست به اقدامات سلیقهای بزند، زیرا که او مجری قانون به شمار می رود.
قنبری تصریح کرد: هم اکنون ۱۵ روستای بخش چوار از داشتن آب آشامیدنی سالم محروم هستند که موجب مهاجرت روستاییان به شهر شده است، در حالیکه برای آبرسانی به این روستاها ۵/۲ میلیارد تومان مورد نیاز است که معادل همین اعتبار در دو طرح نسیم رحمت و شبهای آفتابی هزینه شده است.
به گفته وی، مسئولان استانی باید نسبت به بودجه بیتالمال حساسیت ویژه داشته باشند، نه این که به بهانه چنین طرحهایی و نیز طرح سلمان که به تازگی تحت عنوان این طرح مدیران استان برای گشت و گذار راهی شهرهای تهران و قم شدهاند، به حیف و میل بیتالمال بپردازند.
این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: اگر هدف این مسئولان، آموزش فرهنگی است میتوانستند از مراکز ضمن خدمت استان و از حضور اساتید داخل و خارج از استان استفاده کنند و تا خلأ چند روزهای نیز در مدیریت ادارات استان پیش نمیآمد.
وی یادآور شد: در باره بخشنامه رئیس سازمان ثبت احوال به مدیران استانی برای بزرگ نمایی آمار ازدواج و تولید و کم رنگ جلوه دادن مرگ و میر برای جلوگیری از ایجاد فضای یأس و ناامیدی نیز از وزیر کشور طرح سؤال کردهام.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: ایجاد امید و جلوگیری از ایجاد یأس وظیفه نهادی که باید آمار را منعکس نماید، نیست و در واقع ربطی به سازمان ثبت احوال ندارد و وظیفه سازمانهای دیگری است، بنابراین در این زمینه نیز ضروری دانستم که وزیر کشور را برای پاسخگویی به مجلس فرا بخوانم.