رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: به هیچ عنوان نمی‌خواهم خاطره‌ای از فوتبال در ذهن داشته باشم و حتی محل کارم را به فراموشی سپرده‌ام.
مجتبی شریفی در گفت‌وگو با فارس در مورد اظهارات اسماعیل حسن‌زاده رئیس جدید کمیته انضباطی درباره اینکه چرا مستنداتش را در مورد پرونده گسترش فولاد تبریز در زمان ریاستش ارایه نکرده گفت: من همچنان بر عهد خود مبنی بر اینکه در مورد وضعیت حال و آینده کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اظهار نظر نکنم، پایبند هستم. اگر در مورد این پرونده حرفی زدم به این دلیل بود که خبرنگاری در این مورد از من سؤال کرد و من هم گفتم در زمان صدور این رای در مکه مکرمه بودم و حتی همان زمان از مسئولان کمیته انضباطی خواستم تا بازگشتم رای صادر نکنند ولی به من گفته شد که پرونده آماده صدور رای است. 

وی ادامه داد: به این ترتیب این رای بدون امضای من و البته کاملا قانونی اعلام شد زیرا طبق قانون با حضور رئیس یا معاون و دو عضو کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای قانونی است. هرچند من نظر دیگری داشتم با این حال همواره بر نظر جمع احترام می‌گذاشتم و نظر خود را به نظر جمع تحمیل نمی‌کردم. در برخی موارد دیگر نیز این اتفاق می‌افتاد. 

شریفی با اشاره به سخنان حسن‌زاده در مورد خودش گفت: با ایشان تلفنی صحبت کردم و به او گفتم من در مورد زمان خودم حرف زد‌ه‌ام و هیچ وقت در مورد زمان ریاست ایشان در کمیته انضباطی حرفی نمی‌زنم و برایش آرزوی موفقیت می‌کنم. 

رئیس پیشین کمیته انضباطی در مورد شکایتش از حبیب کاشانی به دادگاه گفت: صحبت‌های علی دایی در برنامه 90 من را اقناع کرد و دیگر پیگیر این موضوع نشدم. در کل هیچ خاطره‌ای از فوتبال در ذهن ندارم و حتی محل کارم در فدراسیون را فراموش کرده‌‌ام. 

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین