سرویس بین الملل ـ با انفجار یک بمب و تیراندازی یک نفر به کمپ جوانان حزب کارگر نروژ، بدترین و وحشتناک ترین حمله به این کشور پس از جنگ جهانی دوم در تاریخ این کشور رقم خورد.
به گزارش «تابناک»، روز جمعه با انفجار یک بمب در نزدیکی دفتر نخست وزیری نروژ و در ادامه با شلیک گلوله از سوی فردی که لباس پلیس پوشیده بود، 87 نفر کشته و 15نفر زخمی شدند.
در این حادثه، نخست وزیر نروژ آسیبی ندیده است. در همین حال بازپرس پلیس شهر «اسلو» گفته است که فردی مشکوک را دستگیر کرده اند.
بنا بر این گزارش، شاهدان عینی گفته اند، جوانی 20 تا 25 ساله با پوشیدن لباس پلیس به سمت تجمع جوانان حزب کارگر نروژ آتش گشوده است. این جوانان در شهر «یوتا» که در نزدیکی «اسلو»ست، اردوی تابستانی خود را برگزار کرده بودند.
شاهدان شمار کشته شده ها را بین بیست تا سی نفر برآورد کرده اند. آنان همچنین به شبکه های تلویزیونی گفته اند که جنازه هایی را نیز در درون آب دیده اند. رسانه های این کشور، این حادثه را هولناک ترین حادثه پس از رخداد جنگ جهانی دوم در این کشور معرفی کرده اند.
بر این اساس، ویرانی ها ناشی از انفجار دو بمب بوده و تا کنون پلیس توضیح بیشتری در این زمینه نداده است.
اکنون یکی از میدان های شهر اسلو که جایزه صلح نوبل در آنجا اهدا می شود، آکنده از اشیایی است که از انفجار ساختمان بر جای مانده است.
وزارت خارجه آمریکا از شهروندان این کشور درخواست کرده که تا اطلاع ثانوی در مرکز شهر اسلو رفت و آمد نکنند..
این گزارش می افزاید: در نخستین گام، انگشت اتهام به سمت خاورمیانه ای نشانه رفته و او کسی نیست، جز یک روحانی عراقی به نام «ملا کرکار»؛ کسی که هفته گذشته سیاستمداران نروژی را به مرگ تهدید کرده بود.
وی در مصاحبه با شبکه های آمریکایی گفته است: اگر مقامات سیاسی نروژ وی را از کشورهای اسکاندیناوی بیرون کنند، آنان را خواهد کشت. البته اشاره برخی مفسران هم به سمت هواداران القاعده است. اینان بر این باورند، آنچه رخ داده، نه کار یک فرد که کار گروهی سازمان یافته است.
هرچند هنوز چند ساعت بیشتر از این حادثه نگذشته، با وجود این، رسانه های اسکاندیناوی از جمله رسانه های نروژ و دانمارک، به نوعی در پی ارایه گزارش هایی هستند که بین این حرکت تروریستی و تظاهرات مسلمانان در سال 2005 ـ که به دنبال انتشار کاریکاتورهایی از مقدسات مسلمانان در نشریات دانمارک صورت گرفت ـ ارتباط برقرار کنند و این حادثه را به مسلمانان نسبت دهند.
این در حالی است که تاکنون نه هیچ گزارشی از سوی پلیس منتشر شده و نه کسی مسئولیت این حادثه را به عهده گرفته است.

این حادثه به عنوان بدترین حادثه و حمله مسلحانه در نروژ پس از جنگ جهانی ارزیابی شده و رسانه های غربی به شدت از آن اظهار نگرانی می کنند، در حالی که هر روز در عراق، افغانستان، یمن، لیبی، بحرین، پاکستان و... روزانه صدها نفر روزانه کشته می شوند و همین رسانه ها به صورت عادی آن را مخابره می نمایند.
با وجود این، بی گمان انسان های آزاده جهان، هر حادثه تروریستی و از جمله حادثه تروریستی نروژ را محکوم خواهند کرد و طبعا باید رسانه ها در همه موارد یکسان رفتار کنند، چرا که به نظر نمی رسد خون کسی، به دلیل زیستن در یک منطقه جغرافیایی، از خون دیگر کسان رنگین تر باشد!