وی با اشاره به آشناییاش با قاسمی، از او به عنوان فردی موفق با کارنامهای چشم گیر یاد کرد و افزود: اتهامی را رسانهها به قرارگاه تحت مدیریت آقای قاسمی زدهاند که مجال را از حضور بخش خصوصی گرفته است. اما اینگونه نیست و بخش خصوصی هم می گوید که این قرارگاه مجال حضور را برای آنها فراهم کرده و به جای رقابت، از آنها حمایت کرده است. این افتخاری برای ایشان و سپاه پاسداران است که در زمان صلح از سرمایه و تخصص خود برای آبادانی کشور استفاده کردهاند.
وی تلقی مطهری و نگرانی وی در پیوند نظامیان با مسئولیتهای نفتی و سیاسی را نادرست خواند و گفت: اگر کسی در دوره جنگ مسئولیت داشته، خبط که نکرده است. باید افتخار کرد که این افراد همچنان مسئولیتهایی را می پذیرندو من مطلعم که ایشان مدتها مخالف پذیرش این مسئولیت بود و فرمانده سپاه هم مخالف بود و حتی در مشورت با من هم به ایشان گفتم که نگران ادامه فعالیت قرارگاه هستم که در غیاب شما چطور به فعالیتش ادامه خواهد داد.
لاریجانی افزود: این تلقی که سپاه می خواهد قدرت سیاسی را بگیرد درست نیست. چون میدانم که به دلیل خوش سابقگی و توانمندی سردار قاسمی، فرمانده سپاه مخالف عدم حضور ایشان بود اما بعد پذیرفتند و اینگونه نبود که بر مصادر سیاسی چنگ بزنند.
وی یادآور شد: از وقتی که نام وی برای وزارت نفت مطرح شد، موجی علیه سپاه وشخص وی مطرح شد. از اعلام اسم وی در لیست تحریم و ... که معتقدم برای مخالفت با آن، باید مجلس رایی نمادین به او بدهد تا نشان دهد که این تحریمها هیچ اثری ندارد. البته اسم ایشان در لیست تحریم نیست.
رئیس مجلس در پایان گفت: امیدوارم ایشان در مسئولیتی که به عهده دارد تحولی ایجاد کند. از کارشناسان وزارت نفت هم میخواهم با او همکاری کنند.