حضور ناظر مالی کنفدراسیون کریکت آسیا در ایران، برگزاری مسابقات راگبی قهرمانی کشور در تبریز و کلاس داوری کشتی آلیش در مشهد خبرهای امروز فدراسیون انجمن های ورزشی است.
سرویس ورزشی «تابناک» ـ  و به نقل از روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشی، ناظر مالی کنفدراسیون کریکت آسیا فردا برای بررسی اسناد مالی کریکت ایران و راه های کمک به این انجمن ورزشی به تهران می آید.
'گانش ساندرا مورتی' ناظر مالزیایی کنفدراسیون کریکت آسیا همچنین قرار است در مدت اقامت یک هفته ای خود در ایران با 'محمد علیپور' رییس فدراسیون انجمن های ورزشی درباره همکاری کریکت کشورمان با کنفدراسیون آسیا مذاکره کند.
این برای نخستین بار است که یکی از مقامات ارشد کریکت آسیا به ایران سفر می کند.
 مسابقات راگبی قهرمانی کشور در تبریز برگزار می شود
سومین دوره مسابقات راگبی قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی، چهارم و پنجم آبان ماه در شهرستان تبریز برگزار می شود.
در این رقابت ها 16 تیم در چهار گروه چهار تیمی با هم رقابت می کنند.
قرار است 'وین ماسترز' سر مربی نیوزلندی تیم ملی راگبی در جریان این رقابت ها، نفرات برتر را برای دعوت به اردوی تیم ملی دعوت کنند.
تیم ملی راگبی ایران در رقابت های بین المللی هند که از تاریخ 27 تا 30 آبان ماه در شهر 'گوا' برگزار می شود، شرکت می کند.
*** نخستین روز کلاس داوری بین المللی کشتی های سنتی در مشهد برگزار شد
نخستین روز کلاس داوری بین المللی کشتی های سنتی در رشته های آلیش، چوخه، تاتارگوراش و قزاق کورسی به صورت توجیهی و معرفی این رشته ها به شرکت کنندگان در سالن آمفی تئاتر هتل پردیسان مشهد برگزار شد.
در این کلاس بین المللی 20 داور از ایران و 11 داور از قزاقستان، ترکمنستان، لیتوانی و ازبکستان حضور دارند.
در ابتدای برگزاری این کلاس پیشرفته، 'امیر رشیدلمیر' قهرمان سابق کشتی آزاد پهلوانی استان خراسان رضوی و مدرس انستیتو بین المللی کشتی در مورد رشته جذاب کشتی با چوخه سخن گفت و سپس 'خلیل پشتیبان' مربی صاحب نام آلیش در مورد رشته پرطرفدار کشتی با کمربند آلیش سخنرانی کرد.
همچنین 'بیت کوزوف دی خان بای' رییس کمیته داوران کشتی قزاق کورسی در مورد نحوه برگزاری این کشتی و چگونگی امتیاز دهی آن صحبت کرد. در پایان این مراسم نیز 'ژافد ماراد' رییس کمیته داوران تاتارکوراش به معرفی این رشته ورزشی پرداخت.
پس از این مراسم، کلاس فوق رسما آغاز به کار کرد و 'ولادیمیرکلاچینکوف' مدرس بلاروس هدایت آن را برعهده گرفت.
مسابقات کشتی های سنتی قهرمانی جوانان جهان و آسیا در رشته های آلیش، چوخه، تاتارگوراش، قزاق کورسی از روز سه شنبه 26 مهر ماه آغاز می شود و تا پنج شنبه 28 مهر ماه در سالن شهید بهشتی مشهد ادامه خواهد داشت.
مسابقات کشتی های سنتی جوانان آسیا روز سه شنبه و رقابت های جوانان جهان روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار خواهد شد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین