سرویس بینالملل ـ آمادگی رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران در چند روز اخیر به مهمترین موضع رسانههای این کشور تبدیل شده است.
به گزارش «تابناک»، پس از آنکه «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر و «ایهود باراک» وزیر جنگ این رژیم به دنبال همراه کردن دیگر اعضای کابینه صهیونیستی برای انجام حمله به ایران برآمدند، خبرهای رسیده حاکی از این است که در چند روز گذشته، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی، مانور نظامی را در جزیره «ساردینیا» و با همکاری نیروی هوایی ایتالیا، آلمان و هلند برگزار کرده است.
در این مانور نظامی، جنگندههای بمبافکنی که توانایی پرواز در مدت زمان طولانی را دارند، عملیاتی را شبیهسازی کرده اند و افزون بر این، در همین روزهای اخیر، این رژیم بار دیگر موشکهای بلندبرد خود به نام «جریکو» را نیز تست کرده است.
مخالفان طرح نتانیاهواین در حالی است که به نوشته «هاآرتص»، با همه تلاشهای نتانیاهو به همراه ایهود باراک، برخی اعضای شاخص کابینه این رژیم، از جمله «الی یشایی» وزیر کشور، «دان مریدور،» وزیر اطلاعات و «موشه یعالون»، وزیر امور راهبردی با این موضوع مخالف هستند.
همچنین «بنی گانتز»، فرمانده ارتش اسرائیل و «تامیر پاردو»، رئیس سازمان جاسوسی این کشور با چنین حملهای مخالف هستند.
تحرکات انگلستان و فضاسازی بینالمللی علیه ایرانانگلستان اعلام کرده است که به دنبال احتمال حمله به ایران، نیروهای خود را آماده خواهد کرد، زیرا در صورتی که آمریکا هم در این جنگ درگیر شود، احتمالا از نیروهای سلطنتی این کشور هم در اقیانوس هند کمک خواهد خواست. در همین باره، روزنامه «گاردین» در گزارشی از برنامهریزی انگلیس برای حمله احتمالی به تأسیسات اتمی ایران خبر داده است.
به نوشته این روزنامه، وزارت دفاع انگلیس بر این باور است که امکان دارد آمریکا به طرحهایش برای حمله احتمالی به تأسیسات اتمی ایران به دلیل پیشرفت در برنامه غنیسازی اتمی آن سرعت ببخشد.
افزون بر این، «گاردین» پیشاپیش از متن گزارش مدیر آژانس بینالمللی انرژی اتمی پرده برمیدارد که ممکن است گزارش هفته آینده آژانس، دارای اطلاعاتی درباره جنبههای نظامی برنامه اتمی ایران باشد که در این صورت، ممکن است شرایط را در منطقه تغییر دهد، چرا که در اوضاع کنونی، باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا علاقهای به راه اندازی عملیات نظامی تازه تا پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ندارد.
اما در صورتی که گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، نشان دهد که ایران مشغول فعالیتهای نظامی هسته ای است، تندروها در آمریکا فشار خود را برای حمله به مراکز اتمی این کشور افزایش خواهند داد.
حال این پرسس مطرح است که چرا هماکنون این مباحث به صورت عمومی و رسانهای منتشر میشود؟در مباحثات اخیر، انگلستان، ایتالیا، آلمان و هلند نقش اساسی بر عهده گرفتهاند و به سرعت در حال فضاسازی رسانه ای درباره احتمال جنگ رژیم صهیوینست علیه ایران هستند.
با نگاهی به محیط بینالمللی، تردیدی نمیماند که این محیط، آماده جنگ جدیدی در منطقه در آستانه زمستان نیست. دولت ایتالیا در حال ورشکستگی است و این سقوط ایتالیا، دامن انگلستان را هم خواهد گرفت.
اوباما خود را درگیر انتخابات ریاستجمهوری سال آینده میبیند و رژیم صهیونیستی هم زیر شدیدترین فشارهای جهانی از زمان راهاندازی این رژیم است و این رژیم، خود به میزان کافی از آسیب پذیریاش و قوت ایران آگاه است و بیگمان، همچون دفعات پیش، چنین خیالی را هیچ گاه عملیاتی نخواهد کرد.
اما با این فرض و با این محیط بینالمللی، این تهدیدات به چه معناست؟ گویا، هرچند فضای بینالمللی برای جنگ آماده نیست، ترس از جنگ در آستانه انتشار گزارش فصلی مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی ـ که از ماهها پیش مشخص شده ـ به صورت فرمایشی و دستوری ارایه خواهد شد و فضا را برای تحریم و قطعنامههای بیشتر آماده میکند.
بنا بر ضربالمثل جامع بینالملل معروف، «از ترس مرگ به تب راضی خواهد شد»؛ اکنون سناریو این گونه است که تحریمها علیه ایران شدیدتر شده و احیانا دوباره پرونده ایران در شورای امنیت ملل متحد بررسی شود.
گفتنی است، در روزهای آینده، توان دیپلماسی ایران به محک آزمایش میرود. ایران اکنون باید خود را آماده یکی از سنگینترین نبردهای دیپلماتیک بکند که البته در این راه، شنیدن سخنان دوگانه از سوی مسئولین کشور، درباره همه رخدادهای مرتبط با سیاست خارجی کشور، سمی مهلک در راه رسیدن به موفقیت است.