امروز در ایران، روز ملی خلیج فارس است؛ روزی که خلیج فارس نه به عنوان یک نام یا واژه که به عنوان یک تمدن و یک فرهنگ، هژمون بودن تمدن و فرهنگ تاریخی ایرانیان به حاشیه نشینان خلیج فارس را تداعی میکند. کم نبودند دزدانی که در تاریخ به غارت اندیشه و فرهنگ مبادرت ورزیدهاند؛ کسانی که میراث غنی تمدنی ایرانیان را تاراج و به نام خود ثبت کردهاند؛ از دزدیدن مولوی تا ربایش خلیج فارس و این دزدی از سوی همسایگانی بدون تاریخ و اصالت همچنان ادامه دارد.
به گزارش «تابناک»، اما فراتر از این همه، یک یادآوری در این روز تاریخی بسیار ضروری است و آن هم یادآوری گستاخیهای یک فرمانده اماراتی است که در دزدی فرهنگ و تمدن یدی طولانی دارد و اینک به دزدی زمین هم آمده است.
بنا بر این گزارش، در روزهای اخیر، «ضاحى خلفان»، فرمانده پلیس دبى در واکنش به اظهارات یک فرمانده سپاه پاسداران ایرانى ـ که از استقرار نیروهایش در جزایر سهگانه سخن گفته بود ـ خاطرنشان ساخت: «حضور این نیروها در سه جزیره اماراتى تحت اشغال، بیگمان نشانه ترس تهران از توان امارات است».
او که در «تویتر» نظر خود را نوشته، گفته است: «
اگر واقعاً امارات قصد جنگ داشت، تر و خشک سه جریره را به آتش مىکشید، لیکن ما خواهان در پیش گرفتن راهکارهاى مسالمتآمیز با همه همسایگان خود هستیم». ضاحى خلفان بر توان کشورش تأکید کرد و گفت: «اگر بحث قدرت باشد، امارات واقعاً قدرتمند است».
وى از هنگامی سخن گفت که نیروهاى ایران وارد جزایر سهگانه شدند.
او گفت: «
جزایر ما هنگامی به اشغال درآمدند که هنوز ارتش یکپارچه امارات تشکیل نشده بود. این اشغال تنها ساعاتى پیش از اعلام اتحاد امارات صورت گرفت».
وی سپس افزود: «کشور ما هنوز ارتش نداشت، حال آنکه نیروهاى نظامى ایران، پنجمین ارتش جهان را تشکیل مىدادند. ولی اکنون وضع کلاً فرق کرده است». فرمانده پلیس دبى برای نمونه، از توان نیروى هوایى اسرائیل سخن گفت. وى به سخنى از «جان باگوت گلوب پاشا»، فرمانده بریتانیایى که خاطرات و افکارش را درباره خاورمیانه نوشته، به این مضمون اشاره کرد: «برترى هوایى اسرائیل در همه جنگهایش، علت پیروزى بر ارتشهاى عرب بوده است».
ضاحى خلفان سپس توضیح مىدهد: «حال، امارات حقیقتاً داراى یک نیروى هوایى زبده و کوبنده است».
نام خلیج فارس است به زبان لاتین قدیمی: Sinus Persicus امروزه:Sinus Persici در نقشه آمده است.
هرچند این اظهارات خصمآمیز و تحریککننده در برخی جهات به دلیل کماهمیت بودن گوینده آن، چندان نیازی به پاسخگویی ندارد، به هر حال، در سطح دیپلماتیک باید پاسخهای این پلیس جوان داده شود و عملا در سیاستها به گونهای درباره امارات تجدید نظر شود که وی بداند کی، کجا و چگونه سخن بگوید. گویا وی به کلی فراموش کرده درباره ایران سخن میگوید!