زندی، جباری و نکونام می‌مانند
در شرایطی که خبر می‌رسد باشگاه استقلال برای درآمدزایی و حل کردن بخشی از مشکلات مالی خود قصد دارد به یکی از پیشنهادهای باشگاه عربی برای زندی، جباری یا نکونام پاسخ مثبت دهد، میرشاد ماجدی این موضوع را به شدت رد می‌کند. او می‌گوید کادر فنی و شخص امیر قلعه‌نویی مخالف سرسخت جدایی هر یک از بازیکنان استقلال هستند: «هیچ بازیکنی از استقلال جدا نمی‌شود. روحیات قلعه‌نویی را می‌شناسم. او روی تک‌تک نفرات خود حساب باز کرده است.
به نوشته روزنامه گل : اگر الان بازیکن را از دست بدهیم لیست‌مان خالی می‌شود و نمی‌توانیم آن را هم پر کنیم. مطمئن هستم قلعه‌نویی اجازه نمی‌دهد بازیکن از استقلال جدا شود. شما این بحث را تمام شده و منتفی بدانید.» سرپرست استقلال در شرایطی این صحبت‌ها را مطرح می‌کند که شخص فتح‌ا...‌زاده اعلام کرده بود حاضر است بر سر انتقال مجتبی جباری با عرب‌ها مذاکره کند. در این خصوص ماجدی بحث مدیریت را جدا از کادر فنی می‌داند: «حاج‌آقا از منظر مدیریتی صحبت می‌کند. ایشان مدیرعامل باشگاه هستند و تصمیم‌گیری‌ها با حاج‌آقا است. اما من نظر کادر فنی را اعلام کردم. با توجه به مخالفت امیر قلعه‌نویی انتقال بازیکنان استقلال به تیم‌های عربی صفر درصد است. شما هم مطمئن باشید بازیکنی از استقلال جدا نخواهد شد.»
 تلاش‌های باشگاه برای پیدا کردن یک اسپانسر قدر تا به امروز بی‌نتیجه مانده است: «اسپانسر‌های ما مانند بازی‌های گذشته بانک رفاه و ماژول هستند و هنوز با اسپانسر جدیدی به توافق نرسیده‌ایم.» همچنین قرار است در هفته جاری اولین قسط از قرارداد بازیکنان هم پرداخت شود: «هنوز پولی به بازیکنان پرداخت نشده اما قرار است در این هفته بخشی از مطالبات مالی آنها پرداخت شود و به امید خدا قبل از بازی با مس کرمان به باشگاه پول می‌رسد.»

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین