پنجم آذر، همزمان با روز بسیج، گردهمایی بزرگ خانواده معظم شهدا، رزمندگان،‌ جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس با نام همایش «همسفران آفتاب» برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، در این همایش که به یاد شهیدان گمنام کوهسار برگزار می‌شود، با گرامیداشت یاد شهیدان سال‌های خون و حماسه، از رشادت‌ها و ایثارگری‌های چهارده تن از جانبازان، آزادگان و اعضای خانواده‌های معزز شهدا نیز تجلیل خواهد شد.

در همایش همسفران آفتاب، همچنین به طور ویژه از رضا ایرانمنش، جانباز هنرمند عرصه سینما تجلیل می‌شود و اجرای مراسم همایش نیز بر عهده وی خواهد بود.
بازخوانی فرازهای فراموش ناشدنی سال‌های دفاع مقدس، از جمله بخش‌های همایش همسفران آفتاب است که در خاطر‌ه‌های گرم و پرشور رزمندگان، جانبازان و آزادگان حاضر در برنامه روایت می‌شود.
این همایش پنجم آذر پس از برپایی نماز جماعت مغرب و عشا در مسجد قائم آل محمد (ص) به نشانی شهر زیبا، شهران، پایینتر از فلکه دوم، ابتدای زیرگذر شهران، روبه‌روی فرهنگسرای تفکر برگزار می‌شود.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین