درخواست غرامت 2.5 میلیارد دلاری اپل از سامسونگ

اپل مدعی است که سامسونگ با کپی‌کردن برخی از تکنولوژی‌هایش باعث کاهش سود این شرکت شده و امیدوار است با پیروزی در این دادگاه بخشی از زیان خود را باز یابد.
کد خبر: ۲۶۵۰۷۷
|
۲۲ مرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۹ 12 August 2012
|
3910 بازدید

شرکت اپل اعلام کرده است که از شرکت سامسونگ به دلیل نقض قانون کپی‌رایت دو میلیارد و 500 میلیون دلار غرامت طلب کرده است.

به گزارش ایسنا، شرکت اپل معتقد است که شرکت سامسونگ برای تولید محصولات خود به میزان زیادی از محصولات این شرکت به ویژه آیفون کپی برداری کرده و به همین رو شکایات‌های زیادی در این خصوص در کشورهای مختلف جهان انجام داده است.

اپل در آخرین شکایت خود در شهر سن‌خوزه ایالت کالیفرنیای آمریکا درخواست غرامت دو میلیارد و 500 میلیون دلاری از شرکت سامسونگ کرده است.

اپل مدعی است که سامسونگ با کپی‌کردن برخی از تکنولوژی‌هایش باعث کاهش سود این شرکت شده و امیدوار است با پیروزی در این دادگاه بخشی از زیان خود را باز یابد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت