جزييات اصلاحات قانون انتخابات رياست‌جمهوري

کد خبر: ۲۷۲۹۷۳
|
۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۳ 17 September 2012
|
8653 بازدید
رييس كميسيون شوراها و امور داخلي مجلس گفت كه با اتمام بررسي و اصلاح قانون انتخابات رياست‌جمهوري در كميسيون، اين قانون در انتخابات آينده رياست‌جمهوري اجرا خواهد شد.

امير خجسته در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: اصلاح قانون انتخابات رياست‌جمهوري در سه بخش صورت مي‌گيرد؛ قوانيني كه مندرس و كهنه شده‌اند مثل مدرك تحصيلي كه پيش از اين خواندن و نوشتن پيش‌بيني شده بود، قوانيني كه ابهام دارند مثل شرط رجل سياسي و مذهبي براي كانديداهاي رياست‌جمهوري كه شاخص‌هاي مشخصي ندارد و قوانين پيشگيرانه كه از به مخاطره افتادن امنيت ملي كشور در زمان تبليغات و انتخابات جلوگيري مي‌كند و نياز است كه به قوانين فعلي افزوده شود.

وي افزود: قرار است ما در كميسيون شوراها در تمام زمينه‌ها قانون انتخابات رياست‌جمهوري را اصلاح كنيم و آن را مورد بازنگري قرار دهيم تا اين قوانين به روز شوند.

رييس كميسيون شوراها و امور داخلي مجلس در پايان تصريح كرد كه جزئيات اصلاحات صورت گرفته در قانون انتخابات رياست‌جمهوري پس از تصويب تا پايان اين هفته در كميسيون شوراها اعلام خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟