نیویورک تایمز:

چه کسی با بشار اسد و همسرش قهوه می‌خورد؟

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز امروز با انتشار مطلبی، به بررسی دیدگاه مردم ترکیه نسبت به مداخله دولت این کشور در درگیری‌های داخلی سوریه پرداخته و اشاره کرده که این امر، اسباب نارضایتی مردم این کشور را فراهم آورده است.
کد خبر: ۲۷۳۴۰۳
|
۲۹ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۳ 19 September 2012
|
54253 بازدید
|
با ادامه درگیری‌ها میان نیروهای دولتی و مخالفان مسلح در سوریه و در شرایطی که هر یک از قدرت‌های خارجی همچنان بر پیگیری منافع خود در این کشور پافشاری دارند، نیویورک‌تایمز گزارشی از تأثیرات مداخله ترکیه در این کشور بر مردم ترکیه و دیدگاه آنها نسبت به این موضوع منتشر کرده است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز امروز با انتشار مطلبی، به بررسی دیدگاه مردم ترکیه نسبت به مداخله دولت این کشور در درگیری‌های داخلی سوریه پرداخته و اشاره کرده که این امر اسباب نارضایتی مردم این کشور را فراهم آورده است.

این روزنامه همچنین در آغاز گزارش خود، به مصاحبه با یکی از شهروندان عادی ترکیه استناد کرده که با اشاره به تیتر روزنامه مبنی بر خبر انفجار‌ها و کشته شدن سربازان این کشور در نقاط گوناگون می‌گوید: «ما صبح خود را این گونه آغاز می‌کنیم... سوریه به ما چه ارتباطی دارد؟... نخست وزیر و همسرش عادت داشتند برای صرف چای یا قهوه به آنجا بروند».

این روزنامه آمریکایی ادامه می‌دهد، دولت ترکیه به واسطه سیاست‌های خود در حمایت از شورش‌های سوریه، پناه دادن به شورشیان در جنوب، سران مخالفان در استانبول و پناهندگان در مرز‌ها و همچنین فرستادن سلاح برای مخالفان، از سوی مردم خود با سرزنش‌های بسیاری روبه‌روست.

هرچند شمار بسیاری از مردم ترکیه در آغاز از سیاست دولت خود حمایت کرده و گمان می‌کردند، این کارها تلاشی برای استقرار دمکراسی و صلح در سوریه است، اکنون آن‌ها بر این باورند که چنین سیاست‌هایی، تنها به بی‌ثباتی در کشور منجر شده است.

نیویورک تایمز می‌افزاید، درخواست ترکیه برای مداخله نظامی در سوریه (کاری که بیشتر کشورهای جامعه جهانی با آن مخالفند) تنها به نارضایتی‌های داخلی افزوده است، به ویژه اکنون که اعتراض‌ها نسبت به فیلم توهین آمیز به پیامبر اسلام رو به فزونی است، احتمال مداخله نظامی غرب در سوریه از گذشته هم کمتر شده است.

به این ترتیب، جو کنونی برای رجب طیب اردوغان که درصدد بود از انقلاب‌های عربی برای ارتقای نفوذ ترکیه در داخل و خارج از کشور استفاده کند، یک شکست به شمار می‌رود، ترکیه ناگهان خود را از چند جبهه آسیب‌پذیر یافته است.

«سونر جاگاپتای»، مدیر برنامه پژوهشی ترکیه در مؤسسه خارج نزدیک واشنگتن می‌گوید: «شمار بسیاری از مردم ترکیه، این را نتیجه مستقیم موضع تهاجمی ترکیه در قبال اسد می‌دانند».

به باور نیویورک تایمز، در مواجهه با انتقادهای شدید مردم و صاحب‌نظران از سیاست‌های دولتی ترکیه، دولت این کشور کم کم باید متقاعد شود که استراتژی کلی خود در قبال توسعه نفوذ و منافعش در خاورمیانه را بازبینی کند.

«دوگان هپر»، ستون نویس روزنامه «ملیت» نیز می‌گوید: «سیاست ترکیه در قبال سوریه شکست خورده است. این سیاست، همسایگان ما را به دشمنان ما بدل کرده است. ما در دنیا تنها مانده‌ایم».

این روزنامه در ادامه مطلب خود به بیان جزییاتی از سیاست‌های ترکیه نسبت به بحران سوریه از آغاز تاکنون می‌پردازد و شواهدی از نارضایتی روزافزون مردم این کشور نسبت به سیاست‌های دولت خود را ارائه می‌کند. به این ترتیب، این روزنامه نتیجه می‌گیرد که حمایت مردم ترکیه از سیاست‌های دولتشان در این زمینه پایان یافته و این سیاست‌ها نیازمند بازنگری است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴۲
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
هنوز هیچی معلوم نیست باید دید نظر امریکا چیه ترکیه چقدر تونسته اهداف امریکا رو تأمین کنه نظر مردم چندان مهم به نظر نمیرسد.
رجب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
امیدوارم مشکل سوریه زودتر حل شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
بسمه تعالی
سلام
به نظر من تنها راه باقیمانده برای ترکیه یک حرکت انقلابی در سطح نخست وزیر و رئیس جمهور است .
بدین ترتیب که اردوغان یکباره یک مصاحبه تلوزیونی با رسانه های داخلی و خارجی بصورت مستقیم انجام دهد و اعلام کند که از طرف برخی ها نسبت به موضوع سوریه فریب خورده است فلذا حمایت دولت خود از شورشیان را بصورت کامل متوقف میکند و آنان را از ترکیه اخراج مینماید و بیش از این نیز خود را شایسته نخست وزیری ملت ترکیه نمیداند لذا از مقام خود استعفا میدهد !
این تنها راه حل برای حفظ منافع ملت و دولت ترکیه است !

حتی اردوغان میتواند با پارلمان و بزرگان این کشور نیز هماهنگی هایی انجام دهد که آنان استعفای وی را نپذیرند و او را در نخست وزیری ابقاء نمایند و از او بخواهند با تلاش بیشتر ، سیاست اشتباه خود را جبران نماید !
به این ترتیب همه چیز با یک حرکت انقلابی رو به راه میشود .
البته بر هیچ کس پوشیده نیست که این امر هزینه هایی هم دارد .
لطفا منتشر کنید ، شاید به گوش مقامات ترکیه برسد و فرجی شود .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
شما میتونی پیشنهادات خودت را برای اردوغان ایمیل کنی، شاید به حرف شما گوش کرد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
جناب ناشناس كه پيشنهاد حركت ناگهاني كردي شما گويا تصوري از دنياي سياست نداريد و آن را بازي كودكانه اي مي پنداريد كه هر آينه كودكان قحر و آشتي مي كنند . دولت تركيه ممكن است در بازي سياسي فشارها بر دولت همسايه را كم تر كند اما در اين مسير بعيد است تغيير موضع اساسي بدهد .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
قهر نه قحر!!
امروز از صبح هر جا را خوندم، توش غلط پیدا کردم
یعنی مردم ما اینقدر بی دقت یا احیانا از نظر املایی ضعیف هستند؟؟
محمد
|
Germany
|
۱۴:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
دولت ترکیه داره برنامه های امریکا رو پیاره میکنه کاملا مشخصه در قبال امتیاز گرفتن
وگرنه بیکار نیست که خودشو غیرمستقیم درگیر جنگ کنه در قبال هیچی . . .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
آقي محترم شما تنها يك مورد را بياوريد كه سياستمداري علنا بگويد من فريب خورده ام يا حتي اشتباه كردم اين بازي سياست است كه هر كشوري تنها به فكر منافع ملي خود باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
با اين وضع داخليش تركيه اگه با آمريكا همراه باشه يا نباشه سرنوشتش معلومه . پس اينكارو نكنه بهتره . اونا بايد حق و حقوق ناراضيان داخلي خود را بدهند. مسئله تركيه و راه حل مسئله داخل كشوره نه خارج
طوسی مشهد
|
United States of America
|
۱۸:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۹
بحرانی که امریکا در خاورمیانه بوجود اورده نه برای سوریه که تجمیع اهداف برای یک هدف بزرگتر است و ان هدف ایران است سوریه یک خاکریز است پخش فیلم علیه مسلمانان وکشته شدن سفیر امریکا در لیبی و حمله به سفارت در مصر تجهیز اخوان المسلمین با شعار اسلامخواهی در مصر پذیرش محمد مرسی توسط امریکا برکناری سران ارتش مصر فعال شدن اخوان المسلمین در سوریه درگیریهای یمن و... برای این است که امریکا در شرایط فعلی بتواند با توجیه در معرض خطر قرار گرفتن سفارتخانه هایش در تمام کشورهای تازه انقلاب کرده نیرو پیاده کند تا اگر اسراییل قصد حمله به ما رو داشت پشتیبانی عملیانی شود .باید بهوش بود
سيد امين طباطبايي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۳۰
آخه يكي به تركيه بگه تو چطوري مي خواي به سوريه حمله كني.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
به نظر شما چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز خواهد شد؟