بهرام مشتاقی
بنا حق دارد ناراضی باشد
لازم است که فدراسیون کشتی ایران هرچه سریع‌تر از بلاتکلیفی خارج شود و روال طبیعی کار خود را دنبال کند. به اعتقاد من در این مورد وزارت ورزش و جوانان تعلل می‌کند. به گفته‌ دبیر کمیته ملی المپیک، ورزش کشور در وضعیت جالبی به سر نمی‌برد و بعید نیست دیر یا زود کل ورزش ما تعلیق شود. بنابراین باید هرچه سریع‌تر مسئولان بزرگ کشور دست به دست هم داده و از تعلیق‌های به وجود آمده در ورزش جلوگیری و انتخابات فدراسیون‌ها را برگزار کنند. در غیر این صورت پس از موفقیتی که در المپیک به دست آوردیم، صد در صد ضرر بسیار بزرگی متحمل شده و ورزش کشور به قهقرا خواهد رفت.

در آن صورت دیگر نوشداروی پس از مرگ سهراب فایدهای نخواهد داشت. محمد بنا حق دارد که نمی‌خواهد در چنین شرایطی کار کند. وقتی فدراسیون کشتی بلاتکلیف است بنا و کادر فنی تیم ملی چه کاری می‌توانند انجام دهند؟ از سویی با توجه به قهرمانی کشتی فرنگی ایران در المپیک هیچ مربی و پیشکسوتی جرأت قدم جلو گذاشتن و تحویل گرفتن تیم از محمد بنا را ندارد، چراکه در این صورت اگر به کشتی فرنگی لطمه‌ای وارد شود می‌گویند چون بنا نبوده کشتی فرنگی باخته است. با توجه به این واقعیت‌ها کنار رفتن بنا ضربه بزرگی به پیکره کشتی فرنگی وارد خواهد کرد. کشتی فرنگی ایران در حال حاضر با معضل در اختیار نداشتن پشتوانه مناسب روبه‌روست. تیم‌های پایه‌ای که می‌توانند تیم بزرگسالان را بسازند در وضعیت فعلی ضعیف هستند و اگر ملی‌پوشان کنونی را نداشته باشیم دیگر نمی‌توانیم چنین تیمی بسازیم.

حتی اگر بخواهیم خوشبینانه به موضوع نگاه کنیم ساختن این تیم حداقل نیاز به یک دوره‌ چهار ساله دارد. در چنین شرایطی حتی محمد بنا نیز قدم جلو بگذارد به معضل نداشتن پشتوانه گرفتار خواهد شد. او خوب می‌داند کار سختی را برای برآورده کردن توقعات موجود خواهد شد و چون امکانات لازم را در اختیار ندارد طبیعی است ریسک نکند و جلو نیاید. فدراسیون کشتی باید بپذیرد که در برخی زمینه‌ها ضعیف کار کرده و توفیق چندانی نداشته. در چند سال اخیر کمیته‌ لیگ موفق نشده یک قدم برای برگزاری لیگ کشتی فرنگی بردارد و دو، سه اسپانسر جذب کند. روشن است که ما باید لیگ پویایی داشته باشیم و کشتی‌گیران جوان را به میدان آوریم. در واقع باید با برگزاری لیگ پدیده‌ها را معرفی و روی آنها سرمایه‌گذاری کنیم. به نظر من عدم برگزاری لیگ کشتی فرنگی یکی از ضعف‌های بزرگ کمیته لیگ محسوب می‌شود. مگر می‌شود بدون لیگ یک تیم ملی قوی داشت؟ مطمئنا با روش گلخانه‌ای موجود نمی‌توانیم به تکرار موفقیت لندن در آینده امیدوار باشیم.

 برای تشکیل تیم ملی حال حاضر کشتی فرنگی، سالیان طولانی زحمات بسیاری کشیده شده است. بنابراین اگر در مقطع فعلی کوتاهی شود کشتی فرنگی فنا شده و نتایج آن از 20 سال گذشته بدتر خواهد شد. مسئولان کاری نکنند که کشتی فرنگی همانند گذشته زنگ تفریح قهرمانان دنیا شود. باید قدر این موقعیت را بدانیم و برای حفظ آن سخت کار کنیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین