تیم آمادگی جسمانی و ایروبیک ایران ساعاتی پیش از پرواز به روسیه، از شرکت در رقابت های جهانی باز ماند. این در حالی است که تیم ایران برای حضور هر چه بهتر در این رقابت ها یک اردوی سه ماهه را پشت سرگذاشته و چیزی حدود 90 میلیون تومان صرف هزینه های آماده ساز ی اش شده بود.
به نوشته اعتماد، فاطمه ابوالقاسمی رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک، ماجرا را به این صورت توضیح می دهد؛ «با وجود صدور روادید و گرفتن بلیت، روز حرکت به فرودگاه محمدهادی حسام رئیس مرکز توسعه ورزش همگانی با ارسال یک برگ فکس، سفر ملی پوشان را لغو کرد. سفر تیم ملی ایران به روسیه در شرایطی لغو شد که پنج ماه قبل شورای برون مرزی بر اساس سیر طبیعی اعزام تیم های ورزشی به خارج از کشور موضوع اعزام تیم آمادگی جسمانی و ایروبیک را بررسی و مجوز حضور این تیم به مسابقات روسیه را صادر کرده بود. از طرف دیگر سه روز پیش از تاریخ سفر محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی با حضور در اردوی آمادگی تیم، ورزشکاران را به مدال آوری تشویق کرده بود.»
به نظر می رسد ابوالقاسمی از این اتفاق شاکی است؛ «من هم به عنوان یک ایرانی مسلمان، حفظ جایگاه نظام را اولویت نخست می دانم. اما به نظر می رسد مساله صرفاً مصلحت شخصی برخی بوده است. اگر مشکلی وجود داشت، از سه ماه پیش می توانستند عنوان کنند تا به این میزان هزینه برای برگزاری اردوها صرف نمی شد.»
او دلایل دیگری را غیر از دلایل مطرح شده توسط رئیس مرکز توسعه ورزش همگانی در ماجرای عدم اعزام تیم ایران به روسیه دخیل می داند؛ «متاسفانه محمدهادی حسام از زمان حضور در سازمان ، در همه حوزه ها با فعالیت های من مخالفت کرده است. معتقدم او با مدیریت زنان در ورزش مشکل دارد و نمی تواند قبول کند.»
از سوی دیگر محمدهادی حسام نیز در پاسخ به گفته های رئیس فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک با اشاره به نقش سازمان تربیت بدنی به عنوان متولی اصلی ورزش کشور می گوید؛ « هر دو هفته یک بار شورای برون مرزی وضعیت 40 تا 48 اعزام را بررسی و با حدود 90درصد آنها هم موافقت می کند.
گاهی هم به دلیل مصلحت نظام در پای هواپیما یک تیم را برمی گرداند.» او درباره علت اعزام نشدن تیم ملی آمادگی جسمانی و ایروبیک به مسابقات جهانی روسیه گفت؛ «فقط بدانید که مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران بود. از گفتن علت معذوریم اما بدانید به دلیل شائبه هتک آبروی نظام مانع از اعزام تیم شدیم. اگر این تیم راهی روسیه می شد و مشکلی پیش می آمد، آن وقت چه کسی می پذیرفت که به خاطر 90 میلیون تومان هزینه، آبروی نظام زیر سوال برود؟»
حسام در خصوص ادعای ابوالقاسمی مبنی بر مخالفت حسام با مدیریت زنان در راس امور فدراسیون ها هم گفت؛ «درصورتی که اعزام تیم ها به صلاح نباشد، سازمان با آن مخالفت می کند. پیش از این تیم آمادگی جسمانی را به مسابقات صربستان و آفریقای جنوبی اعزام کردیم و ابوالقاسمی نیز در کنگره اردن حاضر شد. چرا آن زمان این مسائل نبود؟ روسای فدراسیون ها را سازمان انتخاب می کند. بنابراین ما حامیان آنها هستیم و تنها نقش نظارتی و کنترلی در قبال شان خواهیم داشت.»

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین