کمیته انضباطی فدراسیون آرای خود را در خصوص تیم های متخلف و بازیکنان صادر کرد.
به گزارش فارس،متن آرای این کمیته به شرح زیر است:
*جریمه برای تیم سپاهان نوین
دیدار دو تیم سپاهان نوین و شهرداری بندرعباس درحالی برگزار شد که 4 بازیکن سپاهان نوین از داور مسابقه کارت زرد دریافت کردند.بر همین اسا باشگاه فوق به پرداخت یک میلیون و پانصد هزار ریال جریمه نقدی محکوم شد.
بر همین اساس در خصوص تخلف مربی دروازبانان سپاهان نوین علی محمد زاده و سید اسماعیل قائدی، مسئول تدارکات تیم مبنی بر دخالت مکرر در امر قضاوت هر کدام به پرداخت یک میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
*مدیر عامل شهید منصوری در کمیته انضباطی
در خصوص مشکلات مالی سعید تهمتن، بازیکن شهید منصوری قرچک مبنی بر مطالبه وجه نشست کمیته انضباطی روز 15 بهمن با حضور مدیر عامل یا نماینده تام الاختیار باشگاه برگزار می شود.
*جریمه نقدی برای مسئولان شهرداری زنجان
گزارش رسیده در مورد مسابقه صنعت نفت آبادان و تیم شهرداری زنجان از سری مسابقات دسته اول که در تاریخ 5/10/87 برگزا شد حاکی از بروز تخلفات از سوی سرپرست و سرمربی تیم شهرداری زنجان است.بر همین اساس رمضان مرادی ، سرپرست این تیم با توبیخ کتبی و در ج در پرونده و پرداخت 2 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. بهمن عمولر ، سرمربی تیم شهرداری زنجان مبنی بر اعتراض به داور به پرداخت یک میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
همچنین به دلیل تاخیر تیم صنعت نفت آبادان به مدت 5 دقیقه ،تیم فوق به پرداخت یک میلیون و پانصد هزار ریال جریمه نقدی محکوم شد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین