سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: به دلیل عدم برگزاری مسابقات لیگ در هفته‌ی جاری، تمرینات ملی‌پوشان از روز سه‌شنبه تا پایان هفته پیگیری خواهد شد.
رضا مهماندوست در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نظم و انضباط خوبی بر روند تمرینات حاکم است و مطابق با برنامه‌ریزی انجام شده، صبح‌ها کارهای بدنسازی و عصرها کارهای فنی پیگیری می‌شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود 27 ملی‌پوش در اردوها حضور دارند، تلاش خواهیم کرد تا برای مسابقات سال آینده به تناسب سختی هر رقابت بهترین نفرات در آن رویداد انتخاب واعزام شوند.
سرمربی تیم ملی تکواندو درباره‌ی شکست بهزاد خداداد در مسابقات هفته‌ی هفتم لیگ برتر و اینکه برخی این شکست را به نوع تمرینات تیم ملی نسبت داده‌اند، گفت: خداداد در این مسابقه به اخطار و سرما خوردگی‌اش باخت و پیش از انجام این بازی اصرار داشت تا در ترکیب تیم مس قرار نگیرد. البته وی با مصدومیت کهنه از ناحیه‌ی زانو نیز روبروست و به همین دلیل در تمرینات تیم ملی شرایط وی را در نظر گرفته و آب درمانی انجام می‌دهد.
مهماندوست با بیان اینکه با اتخاذ هر روشی، حرف و حدیث‌های خاص آن روش نیز مطرح می‌شود، یادآور شد: حدود 27 ملی‌پوش در تمرینات تیم ملی حضور دارند. طبیعی است که در مسابقات لیگ ممکن است حتی دو ملی‌پوش روبروی یکدیگر قرار بگیرند و اگر یکی از آنها ببازد، عنوان می‌کنند تمرینات تیم ملی باعث شکست وی شده در حالی که حریف وی نیز در اردوها حضور داشته است.
وی درخصوص انجام تمرینات با هوگوهای الکترونیکی تصریح کرد: از دوشنبه هفته‌ی قبل با برنامه‌ریزی خاصی که انجام داده‌ایم، شرایط تمرین ملی‌پوشان با این هوگوها فراهم شده است به نحوی که هفته‌ی قبل، اوزان اول و دوم و در تمرین امروز اوزان سوم و چهارم با هوگوی الکترونیکی تمرین خواهند کرد. روش کاری ما به صورتی است که از دو ساعت تمرین، حدود یک ساعت و ربع همه‌ی بازیکنان تمرین می‌دهند و پس از آن عده‌ای انتخاب و با هوگوی الکترونیکی تمریناتشان را انجام می‌دهند.
سرمربی تیم ملی تکواندو در پایان درخصوص زمان تعیین چهار وزن اعزامی به مسابقات تایلند تصریح کرد: اینک اسامی شانزده ملی‌پوش را به کمیته‌ی ملی المپیک ا علام کرده‌ایم و معرفی نهایی اوزان و نفرات اعزامی را به زمانی موکول کرده‌ایم تا از ترکیب تیم کره شناخت حاصل کنیم. اگر مسابقات تایلند در هشت وزن برگزار می‌شد، مشکلی وجود نداشت ولی به دلیل محدود بودن اوزان و توزیع حداکثر چهار مدال طلا، برایمان حایز اهمیت است تا از شرایط تیم کره و اوزان اعزامی این تیم با اطلاع شویم و سپس نفرات اعزامی خود را مشخص کنیم.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین