زنی معتاد که در جریان تحقیقات پلیسی-قضایی به کشتن پسر 50روزه‌اش اعتراف کرده بود در ادامه بازجویی‌ها اقرار کرد فرزند دیگرش را نیز به قتل رسانده است.
 به گزارش شرق، کارآگاهان جنایی حدود دوهفته قبل از طریق یکی از بیمارستان‌های تهران در جریان مرگ مشکوک نوزادی 50روزه قرار گرفتند و وقتی پزشکی‌قانونی علت مرگ این پسر را واردشدن ضربات جسم سخت به سر تشخیص داد، پدر و مادر او را بازداشت کردند. 
پدر نوزاد به ماموران گفت: «من به تریاک اعتیاد دارم و همسرم نیز شیشه مصرف می‌کند اما این موضوع ربطی به مرگ بچه‌مان ندارد من نگهبان یک شرکت هستم و وضع مالی بدی دارم به همین دلیل در خانه پدرزنم زندگی می‌کردم. چند روز قبل از حادثه به سفر رفته بودم و وقتی برگشتم دیدم پسرم بدحال است. همسرم علت این موضوع را نمی‌دانست ما سریع او را به بیمارستان رساندیم و در آنجا گفتند پسرمان فوت شده است.»
کارآگاهان باتوجه به نبود پدر مقتول در زمان حادثه به مادر وی ظنین شدند. این زن ابتدا ادعا کرد نوزاد از دستش رها شد و به زمین خورد اما در ادامه به کشتن او اعتراف کرد و گفت: «ما مشکل مالی داشتیم اما پدرم گفته بود باید خانه او را ترک کنیم. مادر و پدر من چند سال قبل جدا شده بودند و پدرم قصد داشت مجددا ازدواج کند به همین دلیل می‌خواست ما را بیرون کند روز حادثه بر سر این موضوع با پدرم جروبحث کردم. در شرایطی که تحت‌تاثیر شیشه بودم بچه شروع به گریه کرد و من چند سیلی به او زدم ولی آرام نشد به همین دلیل وی را محکم به دیوار کوبیدم. بعد از آن خودم را به خواب زدم تا وقتی شوهرم به خانه رسید وانمود کنم از علت بدحالی پسرمان خبر ندارم.» متهم بعد از این اعترافات روانه بازداشتگاه شد و تحقیقات ادامه یافت.
در این مرحله مشخص شد این زوج فرزند دیگری نیز داشتند که او هم قبل از یک‌سالگی فوت شد. شوهر متهم در این‌باره گفت: «آن زمان ما در شمال کشور زندگی می‌کردیم بچه‌مان هم تا نزدیک به یک‌سالگی زنده بود اما در نهایت به دلیل پریدن شیر به گلویش خفه شد و جان باخت.»
کارآگاهان که مرگ آن کودک را نیز مشکوک می‌دانستند به تحقیق در این خصوص ادامه دادند و پی بردند پدر نوزاد بعد از مرگ پسر اولش یک روز را در بازداشت سپری کرد اما در نهایت مرگ پسر فوت عادی تشخیص داده و پرونده بسته شد.
زن جوان وقتی تحت بازجویی قرار گرفت ادعای شوهرش را تکرار کرد و مرگ پسر اولش را حادثه دانست اما در ادامه بازجویی‌ها به قتل آن نوزاد نیز اعتراف کرد و گفت: «آن زمان برای دومین‌بار حامله شده بودم. از نظر عصبی در شرایط خوبی قرار نداشتم و یک روز وقتی بچه‌ام بی‌تابی می‌کرد او را خفه کردم و بعد هم گفتم شیر در دهانش پرید و خفه شد. کسی هم اصل ماجرا را نفهمید.»
بنابر این گزارش تحقیقات از این زن همچنان ادامه دارد.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

بچه راحت شد

یه مادر -> 1392/11/07
پاسخ

امان از اعتیاد، امان از شیشه که باعث میشه یه مادر جون بچه های بی گناهش رو که 9 ماه اونا رو با زحمت در درون خود حمل کرده، بگیره! اگه مادر باشی و این خبرها رو بخونی به عمق فاجعه بیشتر پی می بری. خدای برای کسی پیش نیاره که بخواد به سمت اعتیاد کشیده بشه.

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

بدبخت اون بچه هایی که میخواستن زیر دست اینا بزرگ شن

اکبر -> 1392/11/07
پاسخ

این به اصطلاح مادر باید اعدام شود

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

ما چند سال در انتظار یه بچه هستیم که چراغ خانه مان را روشن کند اونقت این آدم نماهای حیوان صفت به همین راحتی نوزادانی که خدا بهشان مرحمت کرده را می کشند جرا باید این آدم به این راحتی به زندگی خودش ادامه بدده

شهروند -> 1392/11/07
پاسخ

خدایا چی می خونم؟ باورم نمیشه:من چند سیلی به او زدم ولی آرام نشد به همین دلیل وی را محکم به دیوار کوبیدم. خون تو سرم منجمد شد. حتما یه حکمتی هست که به این آدمها بچه میدی.

ناشناس -> 1392/11/07
پاسخ

فقط توهم شیشه باعث شده بچه بی گناه را بکشد ولی انقدر هوشیار بوده که خودش را به خواب زده تا شوهرش نفهمد!!!!!!

ناشناس -> 1392/11/07
پاسخ

تا کی شیشه میخواهد از این پدر و مادر ها همچین جنایت کارانی را بسازدکه به بچه های خود هم رحم نمیکنند؟!

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

ای خدا قربونت برم، یکی در حسرت بچه، یکی دیگه دوتاشو بی‌جهت می‌کشه.

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ
شهروند -> 1392-11-07 12:55:26

خدایا چی می خونم؟ باورم نمیشه:من چند سیلی به او زد...

حتما بچه 50 روزه با سیلی باید اروم میشده!!! یعنی خودشم بچه بود اینقدر شعور داشته!!!و با سیلی اروم میشده وقتی 2 ماهشم نشده بوده!!!

بنده خدا -> 1392/11/07
پاسخ
کاربر مهمان -> 1392-11-07 12:50:23

ما چند سال در انتظار یه بچه هستیم که چراغ خانه مان...

حیوان صفت!؟ حیوان با توله خودش این کا را نمی کند .

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

تو و شوهرت که تو خماری هستید و آه ندارید با ناله سودا کنید، چرا بچه دار می شوید؟جرم آن طفل معصوم ها چه بود؟به کدامین گناه کشته شدند؟

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ
یه مادر -> 1392-11-07 11:39:31

امان از اعتیاد، امان از شیشه که باعث میشه یه مادر ...

ملت چند میلیون خرج می کنند بچه دار شن اونوقت این روانیها دوتا دوتا بچه میکشن

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

این زن احتمالا مبتلا به نوعی اختلال روانی است که به طور نادر در برخی مادران با این اختلال پس از تولد نوزاد بروز می کند و ریسک صدمه رساندن به نوزاد را دارد. قطعا نیاز به مشاوره روانپزشکی دارد.

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ
اکبر -> 1392-11-07 12:28:19

این به اصطلاح مادر باید اعدام شود...

زود قضاوت نکن باید از نظر روانی بررسی بشه

کاربر مهمان -> 1392/11/07
پاسخ

فقط اعدام

کاربر مهمان -> 1392/11/08
پاسخ

می گم سیلی کم بود بهتر نبود با شتاق مبزدش..واقعا که کسی که نمیتونه از بچه مراقبت کنه خوب خیلی بیخود میکنه بچه دار میشه مردم بچه میارن که یه خانواد ه ی گرم و صمیمی داشته باشن اینا بچه میارن که بگیرنش به باد کتک و خفش کنن خوب ادم حسابی میخواستی بچه نمیره ........

کاربر مهمان -> 1392/11/08
پاسخ

بیشتر قتلها در حال حاضر به خاطر اعتیاد به شیشه است. هیچکس حاضر نیست کاری بکنه.شوهر من شیشه میکشه به همه چیز شک داره فکر میکنه توی خونه دوربین کار گذاشتند.فکر میکنه منودخترم دشمنش هستیم یکبار میخواست منو با چاقو بکشه میگفت صداهایی بهش میگن زنت رو بکش من کسیرو ندارم بیماری صعبالعلاج دارم. تحصیلات دانشگاهی دارم ولی بیمارم. ادم تا توی این شرایط نباشه نمیفهمه که هنگام نیازت همه باهات غریبه هستند شاید یه روز هم منو دخترم کشته شدیم وشما از زبان مقتول داستان زندگیشو شنیدید .

کاربر مهمان -> 1392/11/09
پاسخ

حیف کلمه ی مقدس مادر برای این حیوون

ناشناس -> 1392/11/09
پاسخ

منظورت از زبان قاتله!!!!!مقتول که شما می‌شید!!!البته خدانکنه

حسن غصه خور -> 1392/11/09
پاسخ

آخه 50 روزش بوده چطوری سیلی میزدی چطوری سرشو به دیوار می کوبیدی نامادر ، دلموبه درد آوردی خدا دلتو به درد بیاره

کاربر مهمان -> 1392/11/09
پاسخ

خوب از زبان مقتول که هنوز مقتول نشده شنیدید دیگه.

کاربر مهمان -> 1392/11/09
پاسخ

لیاقت مادر بودن رو نداری! معصوم تر و مظلوم تر از اونها کسی رو هم داشتی! هر چیزی لیاقت می خواد! منم یه خانومم! راستی راستی که آبروی هممون رو بردی! بچه اگه پیش تو امنیت نداشته باشه! میخوای دست کی امنیت داشته باشه! خدایا خودت به هممون رحم کن! از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست!

علی -> 1392/11/09
پاسخ

مادر با وچود مهر ومحبت به فرزند چایگاه ویژه ای پیدا میکند اسم مادر گذاشتن روی اینگونه افراد ظلم بر نام مقدس مادر است

کاربر مهمان -> 1392/11/10
پاسخ
حسن غصه خور -> 1392-11-09 09:15:26

آخه 50 روزش بوده چطوری سیلی میزدی چطوری سرشو به دی...

همین روز امد که این ملعون این کارو کرد ..اون روز هم میاد که دوتا بچه هاش دنبالش می کنن و میگم مگه چکارت کرده بودیم نذاشتی زندگبی کنیم... خدا لعنتش کنه.. مادرایی هستن از جونشون می گذرن نمی زارن بچشون یه آخ بگه..

بنده خدا -> 1392/11/10
پاسخ

قربون حکمتت خداماکه وتعدادزیادی ازبندگان دیگرت هزارداروودرمان تخصصی روانجام دادیم هزارکسوخودمون دعا کردیم بچه دارنشدیم این ها وامثالشون چرامیشن منئ نمیدونم بازم راضیم به رضایت

کاربر مهمان -> 1392/11/11
پاسخ
کاربر مهمان -> 1392-11-07 12:50:23

ما چند سال در انتظار یه بچه هستیم که چراغ خانه مان...

شیشه بر روی مغز اثرات مخربی میگذاره و تقریبا اون رو از بین میبره چون یه مخدر صنعتی هست راحت تر از تریاک گیر میاد و ارزونتره حتی از داروهایه ترک هم به صرفه تر و هم فراوونتره متاسفانه همه معتادان دارن به سمت شیشه میرن و به شدت کم حوصله خشن و بدبین میشن.دیگه احساسه خوب رو تجربه نمیکنن یعنی زندگی فقط براشون احساسه تکراری درده بدونه یه لحظه شادی.اینه که دیگه قدرته تشخیصشون کم کم از بین میره.قدیما تریاک مصرف میکردن.پدره من تریاکی بود هیچوقت از گل نازکتر هم بهمون نگفت.فقط به خودش ظلم کرد خدا بیامرز اما مخدرهایه امروزی که به مذاق جوونا خوشتر میان به حسابه خودشون کلاسشون بالاتره و مصرفشون راحت باید واسشون فکری کرد چون فرد معتاد به شیشه واقعا یه خطر جدی محسوب میشه واسه اطرافیانش مخصوصا اگه طولانی مدت مصرف کنه کاملا بی منطق و بسیار خشن میشه.باید تا دیر نشده فکری کرد

کاربر مهمان -> 1392/11/11
پاسخ
ناشناس -> 1392-11-07 13:30:26

فقط توهم شیشه باعث شده بچه بی گناه را بکشد ولی انق...

توهم نیست عزیزم فشار روانیه که با توهم فرقه زیادی داره.اینجور افراد دیوانه نیستند بلکه به خاطر عدم توانه کنترل و خشونت لحظه ای مرتکب چنین کارهایی میشن.اینطور فکر کن که سالها بدنت برات هیچ حسه خوشایندی نسازه و یا احساس کنی زنده به گورت کردن بعد تو چنین شرایطی ببین احتمال داره روانت باهات چیکار کنه.شاید درک نکنی اما باید گفت لعنت به شیشه و لعنت به اعتیاد.در کل بچه بیچاره راحت شد

کاربر مهمان -> 1392/11/11
پاسخ
کاربر مهمان -> 1392-11-08 14:32:06

بیشتر قتلها در حال حاضر به خاطر اعتیاد به شیشه است...

عزیزم فکر نکن تو تنها این مصیبت رو داری.حداقل من فهمیدمت و برات دعا میکنم

کاربر مهمان -> 1392/11/11
پاسخ
ناشناس -> 1392-11-09 07:03:07

منظورت از زبان قاتله!!!!!مقتول که شما می‌شید!!!الب...

فقط دنبال نقطه جمع کردن باشید.ببین بنده خدا داره چی میگه و نگو چرته چون منم وضعم همینه.یه کم بدتر یا بهتر شیشه همه رو یه مدل دیوونه میکنه

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین