معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: از فاکتورهای جامعه سالم، عقب هستیم.
به گزارش ایسنا "محمدحسین آیتی" در سومین همایش گفتمان مهدویت با اشاره به ابعاد مختلف سلامت، تصریح کرد: سلامت، ابعاد گوناگونی دارد که سلامت معنوی یکی از این ابعاد به حساب میآید و در حال حاضر در دنیا مورد توجه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: افراد باید توجه داشته باشند که برای نیل به سلامت معنوی باید با فرهنگ مهدویت همگام شد و در این زمینه گام برداشت تا جامعه برخوردار از سلامت معنوی و جسمی ایجاد کرد.
وی اظهار کرد: برای برخورداری از سلامت معنوی و جسمی که در حال حاضر در این خصوص مقداری دچار عقبماندگی شدهایم باید به گونهای برنامهریزی صورت گیرد تا بهرهمندی از سلامت معنوی و جسمی در زندگی افراد، جاری شود.
وضعیت نماز در کشور مطلوب نیسترییس ستاد اقامه نماز کشور نیز با اشاره به ویژگی جامعه اسلامی و لزوم توجه به اقداماتی که در قالب مبانی اسلامی صورت میگیرد، تصریح کرد: آن دسته از برنامههایی که تحت عنوان مبانی اسلامی از سوی مردم صورت میگیرد باید به گونهای انجام شود که پایبند به اسلامشناسی باشد.
حجتالاسلام "محسن قرائتی" خاطرنشان کرد: برنامههای مذهبی که از سوی مردم صورت گیرد، به طور مثال عزاداریهای پررنگ برای ائمه از سوی مردم هنگامی که توجه و اهمیت به نماز کمتر است، ناقص هستند.
وی با اشاره به وضعیت اقامه نماز در کشور، عنوان کرد: متاسفانه وضعیت نماز در کشور مطلوب نیست که باید با تدوین برنامهها و برگزاری همایشهای مذهبی، ضرورت اهتمام ویژه به اقامه نماز را ایجاد کنیم.