یک فعال حوزه زنان با بیان اینکه زنان در حوزه تقاضا نقش مهمی دارند، گفت: زنان با پرهیز از تقاضا برای خرید کالاهای لوکس و غیرضروری به ویژه کالاهای خارجی و تقاضا برای کالاهای ایرانی میتوانند گام بزرگی در تقویت چرخه اقتصاد داخلی بردارند.
پروین هدایتی در گفتوگو با ایسنا، افزود: برخی زنان به بهانه کیفیت بهتر کالاهای خارجی، اقدام به تهیه آنها میکنند؛ اما با ورود کالاهای چینی به کشور، کیفیت اجناس خارجی نیز کاهش یافته است و تعمیر این اجناس موجب تحمیل هزینههای گزافی به خانواده میشود.
وی با بیان اینکه تحقق عدالت اجتماعی و محرومیتزدایی از جمله اهداف اولیه انقلاب اسلامی بوده است، تاکید کرد: همیشه باید در بحث معیشت و اشتغال بر اصل خانواده محوری تاکید داشته باشیم و لازم است اشتغال در جهت افزایش توانمندی همه اعضای خانواده باشد و آنان به عنوان همراه و همکار یکدیگر در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.
توجه به مشاغل خانگی در تحقق اقتصاد مقاومتی اهمیت داردهدایتی با بیان اینکه به زبان ساده در اقتصاد دو جریان عرضه و تقاضا و روابط حاکم بر آن مطرح است، اظهار کرد: در سمت عرضه، نیروی کار مهم است که در این جهت توجه به مشاغل خانگی و خانوادگی از اهمیت زیادی برای تحقق اقتصاد مقاومتی برخوردار است؛ چرا که همه اعضای خانواده در مشاغل خانوادگی به یک حرفه میپردازند و وارد چرخه تولید میشوند، این در حالی است که اکنون پدر یا به تنهایی یا همراه مادر مسوولیت تامین معیشت خانواده را برعهده دارد.
نقش پساندازهای زنان در تحقق اقتصاد مقاومتیوی با اشاره به نقش پساندازهای زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: زنان با وارد کردن پسانداز خود در چرخه تولید میتوانند گام بسیار بزرگی در جهت اقتصاد مقاومتی بردارند، چرا که سرمایه گذاری در تولید یک بحث مهم و اساسی است.
این فعال حوزه زنان اضافه کرد: زنان با تبدیل سرمایههای خود و ورود به چرخه تولید، میتوانند نقش موثری در به راه انداختن این چرخه داشته باشند.
هدایتی در پایان گفت: مردم به ویژه زنان با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و عزم قوای سه گانه در تحقق این سیاستها، میتوانند نقش بسیار زیادی در به ثمر نشستن این تلاشها و تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا کنند.