تأثیر «مصرف شکلات» در مادران بر کودکان

بیماری های ویروسی مثل سرخک، سرخجه و غیره زمانی که علامت دار شد ویروس به بدن شیرخوار وارد شده و «آنتی کور» آن از طریق شیر به نوزاد رسیده و جداسازی آن ها بیهوده است.
کد خبر: ۳۸۳۳۴۵
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۴۸ 02 March 2014
|
21501 بازدید
مصرف شکلات به دلیل دارا بودن مواد افزودنی موجب بی قراری کودک می شود.

دکتر کرباسی متخصص اطفال در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با تاکید بر اینکه مادر شیرده از مصرف شکلات در این دوران بپرهیزد توصیه کرد: مصرف شکلات در دوران شیردهی موجب بی قراری کودک می شود چرا که شکلات دارای مواد افزودنی است.
 
در ادامه با اشاره به بیماری های ویروسی و شیردهی مادر بیان کرد: بیماری های ویروسی مثل سرخک، سرخجه و غیره زمانی که علامت دار شد ویروس به بدن شیرخوار وارد شده و «آنتی کور» آن از طریق شیر به نوزاد رسیده و جداسازی آن ها بیهوده است.
 
کرباسی متذکرشد: بیماری «آبله مرغان» در رزوهای آخر بارداری خطرناک است و موجب فوت نوزاد می شود و در سه ماهه اول بارداری احتمال ناهنجاری مادرزادی در نوزاد زیاد است.
 
این متخصص اطفال توصیه کرد: قبل از تجویز دارو به مادر باید توجه داشت که اولویت با شیرخوار است، مادر باید حداقل داروهای ضروری و غیرقابل اجتناب و کم ضررترین آنها را مصرف کند.
 
وی تاکیدکرد: در کلیه مواردی که مادر مجبور به مصرف دارو است( مانند بروز بیماری صرع) ممنوعیت شیردهی نداریم و شیرخوار باید در فواصل کوتاه تری معاینه شود.
 
کرباسی تاکید کرد: اگر مصرف دارو در مادر الزامی است باید همراه با احتیاط باشد و شیردهی ادامه یابد لذا بهتر است شیرخوار تحت نظر باشد.
 
مصرف داروهای گیاهی خودسرانه به منظور افزایش شیرمادر ممنوع

 
وی در ادامه نگرانی، استرس، خستگی، کم خوابی، کم غذایی و کم آبی را از عوامل موثر در کاهش شیرمادر برشمرد و عنوان کرد: مکیدن مکرر به خصوص هنگام شب و به دلخواه نوزاد، آرامش بیشتر مادر و نوشیدن مایعات کافی از مهمترین محرک های افزایش دهنده شیر مادر است.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه با بیان این که مصرف داروهای گیاهی خودسرانه به منظور افزایش شیرمادر ممنوع است چرا که مصرف خودسرانه آن  عوارضی برای مادر خواهد داشت افزود: داروهای ضد تشنج در شیرمادرترشح نمی شود بنابراین باید با احتیاط شیردهی انجام شود و توجه داشت که مصرف این داروها بعد از آخرین نوبت شیردهی در شب باشد و در صورت بروز «بثورات جلدی» و خواب آلودگی در شیرخوار سریعا به پزشک مراجعه شود.
 
این متخصص یادآورشد: مصرف آسپرین و استامینوفن با دوز معمولی در دوران شیردهی منعی ندارد و همچنین مصرف "داروهای کوتورن دار" در صورت ضرورت برای مادر بلامانع است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟