یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارنه ها علاوه بر اینکه باید یک همدلی و همراهی همه جانبه با دولت ایجاد شود، همه گروه ها و جریانات سیاسی به دولت جهت موفقیت در این مرحله کمک کنند و هر نوع انتظار و آرزوی شکست دولت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها خیانت به نظام است.
به گزارش فرارو، حشمت الله فلاحت پیشه ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه دولت ها به تنهایی مسوول اجرای قانون هدفمندی یارانه ها نیستند گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران باید مسوولیت اجرای صحیح و دقیق قانون هدفمندی یارانه ها را بر عهده داشته باشد چرا که آینده اقتصاد کشور بر اجرای این قانون بنا نهاده شده است و دولت ها را باید در این رابطه تنها مجری قانون دانست.
وی با بیان اینکه باید به قانون هدفمندی یارانه یک نگاه ملی داشت گفت: نگاه فرا ملی و سیاسی به قانون هدفمندی یارانه ها با هدف بهره برداری های جناحی و سیاسی خیانت به نظام و انقلاب است.
این استاد دانشگاه افزود: ایران در آستانه یک جراحی بزرگ اقتصادی در حوزه ای است که اثر ملموس بر زندگی و معیشت مردم دارد. بر این اساس نیاز است همه جریانات سیاسی با همراهی و هماهنگی زمینه موفقیت در این جراحی را فراهم کنند و در این بین هرگونه بهره برداری سیاسی بسیار خطرناک است و می تواند دوران نقاهت پس از جراحی را برای اقتصاد کشور طولانی کند.
فلاحت پیشه با تاکید بر اینکه با اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها، یک سوم بودجه کشور درگیر این قانون و پرداخت یارانه ها می شود گفت: بخش های درآمدی و هزینه ای و بخش عمده ای از سیاست های توسعه ای کشور، شاخص های سلامت، اشتغال و رفاه هم در انتظار اجرای این قانون است.
وی افزود: بنابراین برای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارنه ها علاوه بر اینکه باید یک همدلی و همراهی همه جانبه با دولت ایجاد شود، همه گروه ها و جریانات سیاسی به دولت جهت موفقیت در این مرحله کمک کنند و هر نوع انتظار و آرزوی شکست دولت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها خیانت به نظام است.
این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه شکست دولت در اجرای فاز دوم هدفمندی یارنه ها می تواند آسیب جدی به نظام وارد کند گفت: کشور بدون اجرای صحیح و دقیق قانون هدفمندی یارانه ها نمی تواند به اهداف کلان خود بر اساس برنامه پنج ساله و سند چشم انداز دست پیدا کند.
وی با بیان اینکه ایران از نظر شاخص های توسعه همچون، سلامت، اشتغال، رفاه و... از بسیاری از رقبا و کشورهای منطقه عقب است گفت: این در حالی که قرار بود بر اساس سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران رقبا را در شاخص های توسعه پشت سر بگذارد اما به دلیل آنکه ایران از معدود کشورهایی است که به صورت فله ای منابع خود را هدر می دهد و سیاست نهادمندی برای هزینه کردن منابع خود ندارد از رقبای خود در عرصه پیشرفه و توسعه عقب مانده است.
فلاحت پیشه افزود: برای پیشرفت و بازگشت به کورس رقابت باید مردم در جریان عوامل عقب ماندگی قرار داد و آنها را به این درک رساند که نیاز است منابع مالی هدفمند و در مسیر پیشرفت و توسعه هزینه شود در این مسیر همه باید به دولت کمک کنند و مانع از ورود بازی های جناحی و سیاسی به این مقوله شوند.
وی درباره تلاش برخی جریانات سیاسی برای بازگشت به قدرت به واسطه شکست دولت در اجرای قانون هدفمندی یارنه ها گفت: من اصلا کاری به دوره گذشته و رقابت آینده ندارم. اعتقادم بر این است قانون محدوده نظارت، نقد و امکان کسب قدرت سیاسی را مشخص کرده است. بنابراین نباید مسائلی همچون هدفمندی یارنه ها، برای کسب قدرت مورد بهره برداری سیاسی قرار گیرد.
این استاد دانشگاه در خاتمه گفت: تاریخ ایران هم گواهی می دهد که در برش های زمانی مختلف، به طور طبیعی بخشی از مردمی که با جراحی های اقتصادی تحت فشار قرار می گیرند با مقایسه معیشت خود نسبت به قبل دچار نوعی نوستالوژی و دلتنگی برای گذشته می شوند که این امر کاملا طبیعی است و اما سو استفاده از آن غیر طبیعی است و نمی تواند اهداف سو استفاده گران محقق کند.