سربازان وظیفه در تهران مهارت دیده می‌شوند

به منظور همکاری آموزشی درصدد انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با فرماندهی یگان ویژه تهران هستیم
کد خبر: ۴۰۴۰۷۵
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۶ 30 May 2014
|
6005 بازدید
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران گفت: ارایه آموزش‌های مهارتی به سربازان وظیفه براساس استعدادها، امکانات و خصوصیات جسمی و روانی آنها خواهد بود.

حمیدرضا خانپور، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در بارهذ توسعه همکاری‌های آموزشی میان این اداره کل و یگان ویژه تهران بزرگ، از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان این دو نهاد خبر داد و گفت: به منظور همکاری آموزشی درصدد انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با فرماندهی یگان ویژه تهران هستیم که در این خصوص رایزنی‌های لازمه نیز صورت گرفته است.

وی در ادامه تصریح کرد: ارایه آموزش‌های مهارتی در راستای فراهم سازی زمینه اشتغال سربازان وظیفه و ارتقای مهارت، آن‌ها در هنگام سپری کردن دوران سربازی است که موجب توانمندسازی آن‌ها برای ورود به بازار کار خواهد شد.

خانپور افزود: ارایه آموزش‌های مهارتی به سربازان وظیفه با توجه به استعدادها، امکانات و خصوصیات روانی و جسمی آن‌ها است می‌توانند از این فرصت طلایی که نقش مهمی در آینده‌شان خواهد داشت به نحو مطلوبی استفاده کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران خاطرنشان کرد: بیمه کردن کارآموزان در برابر حوادث هنگام آموزش، نحوه کار با دستگاه‌ها و تجهیزات کارگاهی و برگزاری آزمون و سنجش مهارت کار‌آموزان از جمله اقدامات اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران در انعقاد تفاهم نامه مذکور خواهد بود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟