اکرمی: اعتدال می‌تواند مکتب باشد

عضو جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این پرسش که آیا اعتدال را خط‌مشی می‌دانید یا گفتمان گفت: اعتدال الفاظی نیست که در مقابل هم قرار بگیرد به عبارت دیگر اعتدال هم می‌تواند مکتب، استراتژی، تاکتیک، خط‌مشی و هم می‌تواند گفتمان باشد.
کد خبر: ۴۰۴۵۵۸
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۸ 01 June 2014
|
3069 بازدید
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه شروع مکتب «اعتدال» از نیاوران نبوده گفت: سوابق و مواضع آقای روحانی نشان می‌دهد که ایشان همواره شخصی معتدل بوده است بنابراین اعتدال همچون سلسله‌ای بوده که همواره آقای روحانی به آن پایبند و بر آن تاکید داشته است.

حجت‌الاسلام سیدرضا اکرمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: مردم در خرداد سال گذشته دنبال کسی بودند که در عرصه عمل پا به میدان بگذارند نه اینکه شعار بی‌خودی بدهد.

وی افزود: مردم دیدند و به این استنباط رسیدند که آقای روحانی اهل تعقل، تدبیر و اعتدال است بنابراین به سوی وی شتافتند و به وی رای دادند.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به اینکه عده‌ای معتقدند مکتب اعتدال از مرکز تحقیقات استراتژیک آغاز شد تصریح کرد: خیر این یک موضوع نیست چرا که آقای روحانی از مراسم بزرگداشت سید مصطفی خمینی در مسجد ارک تهران مورد توجه بود؛ وی 5 دوره نماینده مجلس، 16 سال نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و همچنین مدتی در مجلس خبرگان رهبری بوده و است. بنابراین چهره‌ای ناشناخته نبود.

اکرمی ادامه داد: سوابق و مواضع آقای روحانی نشان می‌دهد که وی همواره شخصی معتدل بوده است بنابراین اعتدال همچون سلسله‌ای بوده که همواره آقای روحانی به آن پایبند و بر آن تاکید داشته است.

عضو جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به این پرسش که آیا اعتدال را خط‌مشی می‌دانید یا گفتمان گفت: اعتدال الفاظی نیست که در مقابل هم قرار بگیرد به عبارت دیگر اعتدال هم می‌تواند مکتب، استراتژی، تاکتیک، خط‌مشی و هم می‌تواند گفتمان باشد.

اکرمی خاطرنشان کرد: ما در سازندگی ناگزیر هستیم که در جاده اعتدال حرکت کنیم و تنها نسخه در مسیر سازندگی همین اعتدال است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟