گزارش بانک مرکزی از نرخ تورم اردیبهشت ماه

براساس گزارش مرکز آمار ایران که سخنگوی دولت چهارشنبه گذشته آنرا اعلام کرد، نرخ تورم میانگین 12 ماهه اردیبهشت 28،4 درصد، تورم نقطه به نقطه در اردیبهشت 17،2 درصد و تورم در ماه اردیبهشت 0،7 درصد است و متفاوت بودن ارقام تورم مرکز آمار و بانک مرکزی بار دیگر مشهود شده است.
کد خبر: ۴۰۴۷۸۸
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۳ 01 June 2014
|
5439 بازدید
معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی میانگین 12 ماهه نرخ تورم منتهی به اردیبهشت 30،3 درصد، تورم نقطه به نقطه در اردیبهشت 16،6 درصد و تورم در یک ماه اردیبهشت 1،2 درصد است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، پیمان قربانی در نشست خبری گفت: بررسی ها نشان می دهد از رشد منفی بسیاری از واحدهای صنعتی کاسته شده است و در مواردی رشد مثبت دیده می شود.

لازم به ذکر است براساس گزارش مرکز آمار ایران که سخنگوی دولت چهارشنبه گذشته آنرا اعلام کرد، نرخ تورم میانگین 12 ماهه اردیبهشت 28،4 درصد، تورم نقطه به نقطه در اردیبهشت 17،2 درصد و تورم در ماه اردیبهشت 0،7 درصد است و متفاوت بودن ارقام تورم مرکز آمار و بانک مرکزی بار دیگر مشهود شده است.

قربانی در مورد حمایت نظام بانکی از بخش تولید گفت : پارسال بانک ها در مجموع 2362،2 میلیارد ریال تسهیلات اعطا کردند که 51،5 درصد آن به بخش تولید اختصاص یافته است.

وی ادامه داد از کل رقم تسهیلات در سال گذشته 54 درصد بابت سرمایه در گردش واحدهای تولیدی صرف شده که در بخش صنعت به 74 درصد رسیده است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی خروج غیرتورمی از رکود اقتصادی را اولویت نخست سیاستهای بانک مرکزی دانست و گفت: در بازار ارز به دنبال ثبات نرخ ها هستیم.

قربانی رشد نقدینگی در سال 92 را 29 درصد ذکر کرد و گفت: از این رقم 3،2 درصد به جهت شفافیت بازار پول و لحاظ شدن آمار بانک ها و موسسات جدید حاصل شده است.

وی گفت: بانک مرکزی از هرگونه پیشنهاد تامین مالی از جمله صندوق پس انداز مسکن حمایت می کند مشروط به آنکه منابع و مصارف آن متعادل باشد و نیازی به منابع بانک مرکزی نباشد.

معاون اقتصادی بانک مرکزی از ثبات مالی، پایداری بودجه ای و پایداری بیرونی اقتصاد بعنوان 3 مقوله مهم در اقتصاد مقاومتی نام برد و گفت: در بیست و چهارمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی که قرار است 25 و 26 خرداد برگزار شود ، اصول سیاست های اقتصاد مقاومتی در نظام بانکداری کشور تشریح خواهد شد.

قربانی درباره حذف صفر از پول ملی گفت: این طرح گذشته دنبال می شد اما اکنون بانک مرکزی به دنبال فراهم کردن الزامات اجرای آن است که دو سال زمان لازم دارد.

وی از اصلاح نظام های حسابداری، حجم مناسبی از اسکناس های جدید و بخصوص کاهش تورم به عنوان الزامات حذف صفر از پول ملی نام برد.

از معاون اقتصادی بانک مرکزی درباره اقدامات بانک مرکزی برای تسهیل در اعطای وام ازدواج سوال شد که قربانی پاسخ داد: منابع قرض الحسنه بانک ها سال 92 حدود 7 درصد کاهش داشت در حالی که مصارف قرض الحسنه بخاطر تکالیفی که به بانک ها تحمیل شد افزایش یافت و همین مسئله باعث محدودیت در اعطای وام ازدواج شده است.

قربانی ادامه داد: بانک مرکزی تلاش می کند محدودیت ها را برای اعطای وام ازدواج برطرف کند.

وی در مورد بازار ارز نیز گفت: بازار ارز باثبات و نرخ ها کاهنده است و قدرت بانک مرکزی در اثرگذاری در بازار ارز بخاطر افزایش ذخایر ارزی و بهبود کیفیت آن افزایش یافته است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: شرایط یکسان سازی نرخ ارز فراهم نیست و بانک مرکزی ابتدا به دنبال کاهش تورم است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟