لاوروف: به حمایت از عراق ادامه می‌دهیم

وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که کشورش به حمایت نظامی از عراق برای بالا بردن توان دفاعی خود ادامه خواهد داد.
کد خبر: ۴۱۱۵۰۱
|
۰۶ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۱ 27 June 2014
|
5092 بازدید
وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که کشورش به حمایت نظامی از عراق برای بالا بردن توان دفاعی خود ادامه خواهد داد.

به گزارش العالم، سرگئی لاوروف امروز جمعه اظهار داشت: روسیه به حمایت نظامی از عراق به منظور بالابردن توانمندی دفاعی و تامین حاکمیت ملی خود ادامه خواهد داد.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین درباره محتوای گفت وگوی تلفنی دیروز خود با جان کری همتای آمریکایی خود تصریح کرد: جان کری به ما تاکید کرد که کمک های مالی به مخالفان سوری شامل تجهیزات کشنده نمی شود اما راضی نیستیم که همین هم به آنها داده شود.

نوری المالکی نخست وزیر عراق با اشاره به ادامه تأخیر آمریکا در اجرای قرارداد فروش جنگنده های اف 16، تأکید کرد که مأموریت جنگنده‌های روسی "سوخو" طی روزهای آینده آغاز می شود.

مالکی در مصاحبه با شبکه "بی. بی. سی" انگلیس تصریح کرد: عراق از روسیه و بلاروس جنگنده های سوخو خریداری کرده است.

وی با تاکید بر اینکه" مأموریت این جنگنده ها طی روزهای آینده آغاز می‌شود"، گفت: آمریکا همچنان در (اجرای قرارداد) فروش جنگنده های اف 16 به عراق تأخیر می‌کند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟