بازدید 14636
14636 بازدید
نظر مالکی در مورد انتخاب رئیس جمهور کُرد
نخست وزیر عراق از انتخاب رئیس جمهور کُرد استقبال می کند، مشروط بر آن که وی وحدت و تمامیت ارضی عراق را باور داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹ 16 July 2014
کد خبر: ۴۱۶۹۹۲
| ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹ 16 July 2014
| 14636 بازدید
14636 بازدید
نخست وزیر عراق از انتخاب رئیس جمهور کُرد استقبال می کند، مشروط بر آن که وی وحدت و تمامیت ارضی عراق را باور داشته باشد.
به گزارش العالم، نوری مالکی امروز (چهارشنبه) در سخنرانی هفتگی خود تاکید کرد که از نامزدی یک کُرد برای ریاست جمهوری استقبال خواهد کرد، به شرط آن که وی به وحدت و تمامیت ارضی عراق باورمند باشد و از تجزیه طلبان و قانون شکنان و زیاده خواهان دوری کند.
به گفته مالکی، رئیس جمهور حافظ "حاکمیت" دولت عراق و ضامن وحدت کشور است و کسی که برای این منصب نامزد می شود، باید از افکار تجزیه طلبانه دوری کند.
گفتنی است، اتحادیه کردستان ماه گذشته مدعی شده بود که منصب ریاست جمهوری عراق "حق" کُردهاست و نامزدهای این پست عبارتند از نجم الدین کریم استاندار کرکوک، برهم صالح و فؤاد معصوم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.