بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه‌های کشور

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و تحقیقات و فناوری از بدهکاری 1500 میلیارد تومانی دانشگاه های سطح کشور خبر داد.
کد خبر: ۴۳۵۲۹۵
|
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲ 18 September 2014
|
4646 بازدید
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و تحقیقات و فناوری از بدهکاری 1500 میلیارد تومانی دانشگاه های سطح کشور خبر داد.

به گزارش مهر، سعدالله نصیری قیداری شامگاه چهارشنبه درمراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه کردستان در سنندج گفت: در حال حاضر دانشگاه های کشور 1500 میلیارد تومان بدهی دارند و در این شرایط مجلس و مردم باید جامعه دانشگاهی را حمایت کنند.

وی عنوان کرد: اگر شرایط تبدیل فکر به ایده در دانشگاه های کشور ایجاد شود و دانشگاه ها کارآفرین شوند دیگر نیازی به بودجه نخواهند داشت و خود قادر به تامین نیازهای خود خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه  ساختن و آباد کردن هر چه بیشتر کشور و دانشگاه نیاز به تلاش و کوشش جمعی دارد، اظهارداشت: تشکیل شورای حقوقی در دانشگاه کردستان کار و اقدام بسیار ارزنده و قابل تقدیری است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و تحقیقات و فناوری افزود: مدیری که احساس نیاز به وجود حقوقدان در مجموعه تحت مدیریت خود نکرده باشد به بلوغ مدیریتی نرسیده است.

نصیری قیداری ادامه داد: برای تشخیص مسائل و گلوگاه های قوانین پیچیده و گاها متناقض نیاز به وجود حقوقدان در دانشگاه ها است تا به بهترین نحو از حق دانشگاه دفاع کند.

وی بیان کرد: وضع نابسامان اسناد دانشگاهی را باید با کمک و همکاری حقوقدانان برطرف کرد لذا برای رسیدن به این مهم نیاز به تشکیل شوراهای حقوقی در دانشگاه هاست.

وی با اشاره به اینکه مدیریت بر دو نوع فعال و غیرفعال است، اظهارداشت: این بیت شعر که سرراهت نشینم تا بیایی مصداق مدیریت غیر فعال است و بیت دیگر آن به دنبالت میایم هر جا که باشد نیز مصداق مدیریت فعال است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و تحقیقات و فناوری عنوان کرد: تکریم و معارفه مدیران هم به این معنا نیست که یکی از آنها فرصتی از دست داده و دیگری بدست آورده است بلکه مدیران اسبق در حد توان خود خدمت کردند و همچنان نظام به آگاهی و تجربیات آنها نیاز دارد.

نصیری قیداری با بیان اینکه وزارت علوم به انتخاب روسای دانشگاه از میان نیروهای بومی هر استان توجه ویژه ای دارد،ادامه داد: از آنجا که مدیریت در دانشگاه با سایر مکان ها تفاوت جدی دارد لذا پارامترها و شاخصه های ویژه ای در این زمینه مدنظر قرار می گیرد.

تغییر 60 نفر از روسای دانشگاه های دولتی کشور

وی از مهمترین شاخصه های تعیین روسای دانشگاه ها را داشتن توانمندی علمی، مقبولیت و توان اجرایی ذکر کرد و افزود: از 127 دانشگاه دولتی در سطح کشور از روی کارآمدن دولت یازدهم تاکنون روسای 60 دانشگاه تغییر پیدا کرده اند.

وی عنوان کرد: یک یا دو رئیس دانشگاه را از خارج از مجموعه آن دانشگاه انتخاب کردیم و امیدواریم این دانشگاه ها نیز در سنوات آینده از نظر نیروی توانمند مجهز شوند تا مدیریت دانشگاه به خود آنها سپرده شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم و تحقیقات و فناوری بیان کرد: درصورتی که از خارج مجموعه یک دانشگاه مدیرآن انتخاب شود آن دانشگاه احساس هویت نخواهد کرد.

در پایان این مراسم از زحمات و تلاش های 4 سال و 8 ماهه ی جهانشیر امینی قدردانی و فردین اخلاقیان به  عنوان سرپرست دانشگاه کردستان با حکم امضا شده از سوی رضا فرجی دانا معرفی شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟