سفیر ایران در باکو عنوان کرد ;

طرح باک پر ; مشکل جدیدی بر سر راه صادرات

سفیر کشورمان گفت: ممکن است طرح عرضه سوخت به صورت باک پر در مسیر کشورهایی که عوارض سنگینی از رانندگان دریافت نمی‌کنند، مفید باشد اما با توجه به عدم لغو عوارض بین ایران و آذربایجان، اجرای این طرح موجب اخلال در امر صادرات خواهد شد.
کد خبر: ۴۵۶۸۷۱
|
۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۷ 09 December 2014
|
7543 بازدید
سفیر کشورمان گفت: ممکن است طرح عرضه سوخت به صورت باک پر در مسیر کشورهایی که عوارض سنگینی از رانندگان دریافت نمی‌کنند، مفید باشد اما با توجه به عدم لغو عوارض بین ایران و آذربایجان، اجرای این طرح موجب اخلال در امر صادرات خواهد شد.

به گزارش فارس، محسن پاک آیین سفیر کشورمان در جمهوری آذربایجان پس از دیدار با رانندگان معترض ایرانی در مرز بیله سوار گفت: از ابتدای این هفته اجرای طرح عرضه سوخت به صورت باک پر وسایط نقلیه خروجی از مرز، در جایگاه‌های مرزی موجب نارضایتی رانندگان و صادرکنندگان کالا را فراهم آورده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر رانندگان ایرانی نزدیک به پانصد یورو عوارض چندگانه به جمهوری آذربایجان می‌پردازند، افزود: اگر رانندگان بخواهند به ازای هر لیتر 17500 ریال هم براساس نرخ تعادلی مرزی بپردازند، متضرر شده و ادامه حمل و نقل کالا برای آنان توجیه اقتصادی ندارد.

سفیر کشورمان گفت: ممکن است طرح عرضه سوخت به صورت باک پر در مسیر کشورهایی که عوارض سنگینی از رانندگان دریافت نمی‌کنند، مفید باشد اما با توجه به عدم لغو عوارض بین ایران و آذربایجان، اجرای این طرح با استان‌های همجوار با جمهوری آذربایجان (گیلان، آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل) موجب اخلال در امر صادرات خواهد شد.

پاک آیین با اشاره به اینکه در مقطع فعلی برای صادرات میوه و مواد غذایی ایران به آذربایجان و روسیه برنامه ریزی شده است گفت: اخذ مبالغ اضافه از رانندگان و صادرکنندگان، هزینه حمل و نقل را افزایش داده و صدور کالا به این کشورها را با مشکل رقابت با دیگر کشورها مواجه خواهد ساخت.

سفیر ایران خواهان بررسی کارشناسی موضوع با کمک استانداری‌ها و نمایندگی‌های سیاسی کشورمان در منطقه شد و ابراز امیدواری کرد که با حل این مشکل و ایجاد تسهیلات تعرفه‌ای از سوی ایران و جمهوری آذربایجان برای بخش‌های خصوصی، شاهد رونق مبادلات تجاری باشیم.

در پی اجرای طرح عرضه سوخت به صورت باک پر وسایط نقلیه خروجی از مرز، که از مصوبات ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور به استانداری‌های کشورهای هم مرز جمهوری آذربایجان (گیلان، آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل) است، میزان سوخت داخل باک کامیون‌های ایرانی و خارجی خروجی از کشور، اندازه گیری و همچنین میزان سوخت داخل باک کلیه وسایط نقلیه مسافربری براساس باک پر محاسبه و وجه آن براساس نرخ تعادلی مرزی دریافت می‌شود.

این اقدام موجب نارضایتی رانندگان تریلی و اتوبوس و اخلال در حمل و نقل در مرزهای بیله سوار و آستارا شده است

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟