اختتامیه جشنواره فیلم عمار و اتفاق جالبی که برای آهنگران افتاد

او با بیان اینکه مسئولیت سنگین‌تری ‌نسبت به گذشته احساس می‌کند‌، گفت: تمام نعمت‌هایی که دارم به خاطر حضور در فضای سپاه بود، چون محسن رضایی و علی شمخانی مرا آزاد گذاشته بودند و در اینجا از همه فرماندهان سپاه تشکر می‌کنم به خصوص آنهایی که از رفقایم بودند.
کد خبر: ۴۶۵۵۶۲
|
۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۱ 10 January 2015
|
25587 بازدید

پنجمین دوره جشنواره فیلم عمار با معرفی برگزیدگان و تقدیر از صادق آهنگران همراه شد؛ تقدیری که با واکنش صادق آهنگران همراه بود و این چهره شهیر تاریخ جنگ درباره عامل تأثیرگذاری مسیری که طی کرده، به صراحت سخن به میان آورد و از فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ و فرمانده سپاه پاسداران در استان خوزستان قدردانی کرد.

به گزارش «تابناک»، ‌اختتامیه پنجمین دوره جشنواره فیلم مردمی عمار شامگاه گذشته نوزدهم دی ماه با حضور خانواده‌های شهیدان ملکی‌، خالقی‌پور، جنیدی‌، نگهبان‌، محسنیان‌ و... فرزند نجف دریابندری، سهیلا رضوی، عباس سلیمی نمین، پروانه معصومی، سردار نقدی‌ (رئیس سازمان بسیج)، ‌ حجت الاسلام رسایی (نماینده مجلس) ‌، فرج الله سلحشور و... در سینما فلسطین برگزار و در آن از صادق آهنگران با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا تقدیر شد.

در بخشی از این مراسم، کلیپی برای تقدیر از صادق آهنگران پخش شد که در انتهای آن صادق آهنگران به طور زنده برخی ‌سروده‌های زمان دفاع مقدس از جمله «با نوای کاروان» و «منتظریم کی شب حمله فرا می‌رسد...» را خواند و این کار برای دقایقی‌ با سینه‌زنی حاضر در سالن همراه شد.

سپس تعدادی از خانواده‌های شهدا روی سن حاضر شدند تا از صادق آهنگران تقدیر کنند. در این بخش مادر شهیدان جنیدی، یک جلد کلام الله نفیس به آهنگران هدیه کرد که البته بعد از باز کردن قرآن مجید و خواندن صفحه ابتدایی آن مشخص شد این هدیه از طرف مقام معظم رهبری به صادق آهنگران بوده است.

صادق آهنگران که از دریافت این هدیه بسیار خوشحال شده بود، با تشکر از مقام معظم رهبری در ادامه از پدر‌، مادرش که او را در مسجد و هیأت‌ها بزرگ کردند و نیز همسرش که در هشت سال دفاع مقدس مشوق او بودند قدردانی کرد.

او با بیان اینکه مسئولیت سنگین‌تری را نسبت به گذشته احساس می‌کند‌، گفت: تمام نعمت‌هایی که دارم، به خاطر حضور در فضای سپاه بود، چون محسن رضایی و علی شمخانی مرا آزاد گذاشته بودند و در اینجا از همه فرماندهان سپاه تشکر می‌کنم به خصوص آنهایی که از رفقایم بودند.

در این مراسم، نادر طالب‌زاده دبیر جشنواره فیلم عمار هم با بیان اینکه عمار مکمل همه جشنواره‌هاست‌، گفت: این جشنواره هنری تولد مبارکی بود که بعد از حدود سی سال رخ داد و خودش شخصیتی ویژه دارد. عمار یک جشنواره و یک انقلاب ویژه در میان ویترین‌های هنری انقلاب اسلامی است. امسال این جشنواره ارتقای ویژه‌ای داشت و کار‌ها به لحاظ کیفی در حد رقابت با همه جشنواره‌های ایران با ویژگی‌های عمار بودند.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که سازندگان فیلم حاضر در این جشنواره وارد تلویزیون و سینما شوند.


اسامی برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره عمار به شرح زیر است؛

بخش مستند تاریخ معاصر ایران و فتنه سال ۸۸

هیأت داوران ضمن تقدیر از آثار «اتاق جنگ»، «شکوفه‌های زمستان»، «بدون مرز»، «چریک پیر» و «مثل پروانه عاشق»، لوح افتخار جشنواره را به آثار «بهجت انقلاب» به کارگردانی حسین فرقدان، «امینه» به کارگردانی عبدالله عزیزی و اثر «اسیر در زنجیر دروغ» به کارگردانی محمد عبدی‌زاده اهدا نمود.

همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به آثار «خط مقدم» به کارگردانی نادر فرجی، «آسید مهدی» به کارگردانی بابک مینایی و «پسر را ببین، پدر را تصور کن» به کارگردانی حمید یادروج تقدیم کرد.

جایزه ویژه این بخش به مستند «رو در رو با شیطان» به کارگردانی علیرضا بوالی اهدا شد.

بخش مستند نقد درون گفتمانی


هیأت داوران، لوح افتخار این بخش را به آثار «بغض هامون» به کارگردانی محسن شیرزایی «چشم در برابر چشم» به کارگردانی سیدمحمدعلی صدری‌نیا، «ماهی‌ها در سکوت نمی‌میرند» به کارگردانی یاسر عرب و محسن زارعی و «TF DOWN۲» به کارگردانی روح‌الله رفیعی اهدا نمود.

همچنین هیأت داوران فانوس این بخش را به مستند «گام نهایی» به کارگردانی سیدمحمدحسین میری و سیدمحمدعلی صدری نیا تقدیم کرد.

بخش مستند اقتصاد مقاومتی


هیأت داوران لوح افتخار این بخش را به آثار «رنگ و نارنگ» به کارگردانی داریوش نیکبخت و «زمین بعلاوه پنج درصد» به کارگردانی مجتبی غفوری تقدیم کرد.

هیأت داوران، فانوس این بخش را به اثر «ما اقتصاددانیم» به کارگردانی محمدحسین بزرگی ‌اهدا نمود.

بخش مستند جنگ نرم‌


هیأت داوران لوح افتخار تحقیق و پژوهش این بخش را به مهدی فیاضی‌کیا برای مستند «من مرگ می‌شوم» اهدا کرد.

هیأت داوران، فانوس این بخش را به آثار «جنگ اطلاعاتی» به کارگردانی علی نظری، «۷ دقیقه تا تل آویو» به کارگردانی علیرضا بوالی و «اهل سنت ایران» به کارگردانی محسن اسلام‌زاده تقدیم کرد.

هیأت داوران جایزه ویژه این بخش را به مستند «تاکسی مدرسه» به کارگردانی مسعود کارگر اهدا نمود.

بخش مستند حرکت‌های خودجوش مردمی


هیأت داوران فانوس این بخش را به آثار «صالح آباد» به کارگردانی مسعود کارگر و امین قره سُفلو و «گروه کوچک ما» به کارگردانی فرود عوض‌پور اهدا کرد.

همچنین هیأت داوران جایزه ویژه این بخش را به مستند «معبر» به کارگردانی محمد کرم‌زاده تقدیم کرد.

بخش مستند بیداری اسلامی و جهانی

هیأت داوران ضمن تقدیر از آثار «روهینگیا»، «فریاد خاموش» و «ابر‌ها در راهند»، لوح افتخار جشنواره را به آثار «ققنوس» به کارگردانی جمشید بیات، «خالد و مجتبی» به کارگردانی روح الله رفیعی، «ایمان» به کارگردانی مسعود زارعیان، «آشنای دور» به کارگردانی مجید عزیزی تقدیم کرد.

همچنین هیأت داوران فانوس این بخش را به مستند «کرار» به کارگردانی محسن اردستانی اهدا نمود.

جایزه ویژه این بخش به مستند «ملاقات با داعش» به دلیل شجاعت و نفوذ به گروه‌های تکفیری به مهدی مطهر به نمایندگی از گروه کارگردانی تقدیم نمود.

بخش مستند بین‌الملل


هیأت داوران ضمن تقدیر از آثار «پروپاگاندا» از کشور نیوزلند و «کوثر»، لوح افتخار جشنواره را به آثار «نویسنده بدون دست» از کشور انگلستان و به کارگردانی ویلیام وست وی و «دیوار‌ها به سخن خواهند آمد» به کارگردانی حنیف شاه پر راد اهدا نمود.

همچنین هیأت داوران فانوس این بخش را به مستند «دولت جاسوس آمریکا» به کارگردانی دنی شکتراز کشور آمریکا تقدیم کرد.

بخش پویانمایی‌

هیأت داوران ضمن تقدیر از علی قاسمی و حمید جمالی برای شجاعت و جسارت در آثار «طبس» و «پرواز ۶۵۵»، لوح افتخار این بخش را به آثار «مهمان ناخونده» به کارگردانی عبدالامیر سبیعی به دلیل طراحی فضای بومی و پرداخت به آسیب‌های اجتماعی، «قلمرو طلوع خورشید» به کارگردانی مهدی زیار برای اعتنا به دستاوردهای هنری بومی و «گزینه‌های روی میز» به کارگردانی عباس عسکری برای دستاوردهای فنی تقدیم کرد.

همچنین هیأت داوران، فانوس این بخش را به آثار «بختک» ساخته اسماعیل یوسفی و «رقص قاصدک‌ها» ساخته وحید شاکری تقدیم کرد.

بخش داستانی کوتاه


هیأت داوران لوح افتخار این بخش را به آثار «انجمن حجتیه» به کارگردانی حمید عبدالله‌زاده اقدم به دلیل شجاعت در انتخاب مضمون و «بچه و مرد» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان برای انتخاب ایده‌ای بدیع و تأثیرگذار اهدا نمود.

همچنین هیأت داوران در این بخش لوح افتخار کارگردانی را به حسین دارابی برای کارگردانی اثر «علمک» تقدیم کرد.

هیأت داوران فانوس بازیگری این بخش را به پروانه معصومی برای بازی تأثیرگذار در فیلم کوتاه «اشک مادر» با موضوع فتنه سال ۸۸ اهدا نمود.

هیأت داوران فانوس بخش داستانی کوتاه را به اثر «ولد» به کارگردانی امیرعباس ربیعی تقدیم کرد.

بخش داستانی نیمه بلند


هیأت داوران ضمن تقدیر از آثار «مدادهای رنگی» و «میتینگ»، لوح افتخار کارگردانی به سهیل سلیمی برای کارگردانی «روز داوری» و امیر داسارگر برای کارگردانی «اکسیژن» اهدا نمود.

لوح افتخار بازیگری در این بخش به آیدا نصری برای بازی در نقش «هانا» در اثر «برای هانا» تقدیم شد.

هیأت داوران فانوس بازیگری این بخش را به فرخ نعمتی برای بازی در نقش «دکتر یمینی» در اثر «روز داوری» با موضوع فتنه سال ۸۸ اهدا نمود.

هیأت داوران فانوس بخش داستانی نیمه بلند را به داستانی «برای هانا» به کارگردانی روح‌الله اکبری تقدیم کرد.

بخش داستانی بلند

هیأت داوران لوح افتخار کارگردانی در این بخش را به «آرش سجادی حسینی» برای کارگردانی اثر «تیغ و ترنج» و «مسعود تک آور» برای کارگردانی اثر «سایه‌بان» اهدا کرد.

لوح افتخار بازیگری در این بخش به «روشنک سه قلعه گی» برای بازی در نقش «مادر حسن» در اثر «تابستان طولانی» تقدیم شد.

لوح افتخار تصویربرداری در این بخش به «محمودرضا مافی» برای تصویربرداری اثر «فرزندان» اهدا گشت.

هیأت داوران فانوس بخش داستانی بلند را به داستانی «خانه‌ای کنار ابر‌ها» به کارگردانی سیدجلال دهقانی اشکذری اهدا نمود.

بخش برنامه تلویزیونی

ضمن تقدیر از برنامه تلویزیونی «حذف و اضافه»، هیأت داوران لوح افتخار جشنواره را به محسن مقصودی به دلیل نقد موشکافانه و متعهدانه آسیب‌ها در برنامه تلویزیونی «ثریا» و روح الله رحیمی به دلیل برجسته کردن توان و استعداد داخلی در راستای اقتصاد مقاومتی در مجموعه «پازل» تقدیم کرد.

همچنین هیأت داوران فانوس این بخش جشنواره را به می‌رمحمدحسین رضوی به دلیل استفاده درست از بیان طنز و جسارت در انتخاب و طرح موضوع در برنامه «حساس نشو» اهدا کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟